Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κάνει Παριζιάνο τον Μπεν Αρφά!

benarfaΟι εξαιρετικές εμφανίσεις του Χατέμ Μπεν Αρφά τη φετινή σεζόν έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν, με τους πρωτευουσιάνους να φαίνεται να είναι κοντά σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Equipe», η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Χατέμ Μπεν Αρφά, ο οποίος φέτος με τη φανέλα της Νις έχει πετύχει 16 γκολ σε 30 παιχνίδια στη Ligue 1.

Όπως γράφει το sport-fm.gr, οι πρωταθλητές Γαλλίας εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Γάλλου γιατί οι φετινές του εμφανίσεις δείχνουν ότι έχει βρει τον παλιό καλό του εαυτό. Ο 29χρονος ακραίος χαφ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει ξεκινήσει να μελετάει τις προτάσεις που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του.

Από το περιβάλλον του πρώην ποδοσφαιριστή της Νιούκαστλ έχει διαρρεύσει ότι δεν επιθυμεί την επέκταση συμβολαίου με την Νις, αλλά θέλει από του χρόνου να αγωνίζεται σε κάποιον μεγαλύτερο σύλλογο. Τα ρεπορτάζ από την Γαλλία επιμένουν και λένε ότι ο διεθνής άσος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Παριζιάνους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected