Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οι δύο νέες μεταγραφές της Νίκης Βόλου, η δύσκολη παραμονή Χολέβα και το δώρο του Στέλιου Μανωλά!

franchitoΟ Φράνκο Τορεσάνι είναι επισήμως παίκτης της Νίκης Βόλου και αποτελεί την πρώτη μεταγραφή ξένου ενόψει της νέας περιόδου.

Ο μεσοεπιθετικός -που πριν τέσσερις ημέρες έκλεισε τα 25 χρόνια του- είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και στη χώρα μας έχει παίξει σε Ζάκυνθο (Football League), Ορφέα Ελευθερούπολης (Γ’ Εθνική) και Καλαμάτα (Γ’) πέρυσι όπου συνεργάστηκε με τον Λεωνίδα Μπίλη.

Η ανακοίνωση: Ανακοινώνεται και επίσημα από τον πρόεδρο Σ.Τζήμα και την Δ.Ε η απόκτηση του Φραγκο Τορεζανι, ο οποίος πλέον ανήκει στην μεγάλη οικογένεια της Νίκης Βόλου!

47f92ffc6bbd08037cdc0567220a9079_LΔιευκρινιστική ανακοίνωση για τον Χρήστο Χολέβα αναρτήθηκε στη σελίδα της Νίκης Β. στο fb, που ταυτόχρονα αποκαλύπτει την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Νίκο Παπαδήμα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση τονίζει:

“Διευκρινίζεται για την περίπτωση του Χολέβα Χρήστου από τον πρόεδρο ότι αύριο ναι μεν αναμένεται η απάντηση από τον ποδοσφαιριστή ΑΛΛΑ η Δ.Ε και ο πρόεδρος ΔΕΝ έχουν αποφασίσει ΕΑΝ ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός ότι και αυτοί θα ανταποκριθούν. Καθόσον ήδη η ομάδα και ο πρόεδρος προσωπικά έχει έρθει σε συμφωνία με τον στόπερ Παπαδήμα Νικόλαο παίκτη πρώην της Επισκοπής ο οποίος από σήμερα ανήκει στη μεγάλη οικογένεια της Νίκης Βόλου!”.

Ουσιαστικά προϊδεάζονται οι φίλοι της Νίκης για το ότι ο Χολέβας είναι πολύ πιθανόν να αποτελέσει παρελθόν λόγω του ερχομού του Παπαδήμα, αν και στη συνέντευξή του στο Blue Star το μεσημέρι της Πέμπτης o προπονητής Λεωνίδας Μπίλης τόνισε ότι η μεταγραφή του Παπαδήμου δε σημαίνει κάτι για την έκβαση της υπόθεσης Χολέβα. Τελικά, φαίνεται ότι υπάρχει μία μετατόπιση στο ζήτημα αυτό από την πλευρά της διοίκησης.

74aec55a81e8bb6740f7aaba1be2e6cd_L

Έστειλε μπάλες στη Νίκη ο Στέλιος Μανωλάς!

Νέες μπάλες έχει από σήμερα η Νίκη Βόλου και η είδηση, όπως αναφέρει το Magnesiasports, αφορά στον αποστολέα της!

Όπως ανακοινώθηκε από τον Σάκη Τζήμα, τις έστειλε ο Στέλιος Μανωλάς που είχε περάσει από τον πάγκο της κυανόλευκης ομάδος τη σεζόν 2012-13 έχοντας ως άμεσο συνεργάτη του τον Λεωνίδα Μπίλη. Μάλιστα, κατά γενική ομολογία, τότε ήταν η Νίκη που έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο των τελευταίων ετών.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

“Ο πρόεδρος Σ. Τζήμας, η Δ.Ε, ο προπονητής ευχαριστούν από καρδιάς τον Στέλιο Μανωλά, πρώην τεχνικό της ομάδος μας για την δωρεά που προέβη αθλητικού εξοπλισμού (μπάλες). Τελικά η αγάπη για την Νίκη Βόλου είπε ο πρόεδρος είναι τεράστια! Και εμείς θα την κάνουμε πλέον μεγαλύτερη με την συνέπεια μας και όλοι μονοιασμένοι!”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected