Κατηγορίες
Basket - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Το είδαμε κι αυτό… Η Μπαρτσελόνα ανταλλάσσει ποδοσφαιριστή με…μπασκετμπολίστα!

122b3c950ac2e03849790d99b1fd52ab_XLΌταν μία ομάδα θέλει να ολοκληρώσει μία μεταγραφή και ανάμεσα στα ανταλλάγματα που δίνει είναι και κάποιοι παίκτες, είναι κάτι φυσικό και σύνηθες. Τί γίνεται όμως όταν αυτά τα έμψυχα ανταλλάγματα είναι από άλλο άθλημα; Κι όμως…

Ένα από τα πιο περίεργα deal ετοιμάζεται να ολοκληρωθεί στην Ισπανία με σημείο αναφορά της Μπαρτσελόνα και τις Λαμποράλ Κούτσα και Αλαβές να εμπλέκονται σε αυτό.

Σύμφωνα με το sentragoal.gr, η μπασκετική Μπαρτσελόνα, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, θέλει να αποκτήσει τον Άνταμ Χάνγκα που προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με την Λαμποράλ Κούτσα με τους «μπλαουγκράνα» να είναι διατεθειμένοι να δώσουν και κάποιο παίκτη. Μόνο που αυτός θα προέρχεται από το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο ιδιοκτήτης των Βάσκων Χοσεάν Κερεχέτα, είναι το αφεντικό και στην ποδοσφαιρική Αλαβές που επέστρεψε στην Primera Division. Έτσι η Μπαρτσελόνα έχει προτείνει στα ανταλλάγματα να είναι και ο Βραζιλιάνος Ντάγκλας που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Λουίς Ενρίκε, θέλει όμως να παραμείνει στην Ισπανία. Αν δεν προχωρήσει αυτή η περίπτωση τότε η Μπαρτσελόνα προτίθεται να ρίξει άλλο όνομα, πάντα ποδοσφαιριστή, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Θυμίζουμε πως κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και στην Ελλάδα, πριν από 25 και πλέον χρόνια, όταν ο Παναθηναϊκός για να αποκτήσει τον Φραγκίσκο Αλβέρτη είχε παραχωρήσει στην ομάδα πόλο της Γλυφάδας -στο μπασκετικό τμήμα της οποίας αγωνιζόταν ο «Φράγκι»- τον Δημήτρη Σελετόπουλο, αρχηγό της Εθνικής ομάδας!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected