Κατηγορίες

Τι έγινε την Τετάρτη (17/8) στους φιλικούς αγώνες των ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας (photos)

DSCN4294Δεκατέσσερα φιλικά παιχνίδια και ένα τουρνουά με τη συμμετοχή τριών ομάδων στη Λυκογιάννη, περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τετάρτης 17/8 για τις ομάδες της Ημαθίας.

Το SportsUp, όπως κάθε φορά, σας παρουσιάζει με όσα περισσότερα στοιχεία είναι δυνατόν, την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ομάδες, 16 μέρες μέρες πλέον πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Αναλυτικά :

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Βέροια Κ20  1-0 

δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες


Βατανιακός – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων  1-6 

δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ


ΓΑΣ Κοπανού – ΑΕ Χαρίεσσας  3-2

δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ και ΕΔΩ το γκολ που έκρινε το ματς


catsΤουρνουά με τη συμμετοχή των Απόλλων Λυκογιάννης, Μακεδόνα Βέροιας, Αγρ. Αστ. Αγ. Βαρβάρας

Με άτυπη νικήτρια ομάδα αυτή του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας (στη διαφορά τερμάτων), ολοκληρώθηκε σήμερα το τουρνουά που διοργάνωσε ο Απόλλων Λυκογιάννης στο Δημοτικό Γήπεδο της περιοχής. Οι αγώνες ήταν 40λεπτοι και το πρόγραμμα ξεκίνησε με την ισοπαλία ανάμεσα στον Μακεδόνα Βέροιας και τον Αγροτικό Αστέρα και συνεχίστηκε με τον αγώνα των “πρασίνων” κόντρα στον Απόλλων Λυκογιάννης.

Η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα επικράτησε με σκορ 3-1 χάρη σε τέρματα των Χειμωνίδη (2) και Παντή, ενώ το γκολ για τον Απόλλων σημείωσε ο Κουτσούκης.

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με το ματς ανάμεσα στον Μακεδόνα και τον Απόλλων, που κρίθηκε χάρη σε τέρμα του Μανωλόπουλου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

Μακεδόνας Βέροιας – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας  0-0

Απόλλων Λυκογιάνης – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας  1-3 (Κουτσούκης / Παντής, Χειμωνίδης 2)

Μακεδόνας Βέροιας – Απόλλων Λυκογιάννης  1-0 (Μανωλόπουλος)


Κεραυνός Επισκοπής – ΦΑΣ Νάουσα  2-0

δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες


Νίκη Αγκαθιάς – Ποντιακή Νεολαία Αράχου  0-2 

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Μάριος Αργυρόπουλος για την Ποντιακή Νεολαία Αράχου, ο οποίος έχει φτάσει ήδη τα 5 γκολ στα τρία φιλικά της ομάδας του!

Ο νεοαποκτηθέντας από την Ακαδημία Βέροιας οδήγησε την ομάδα του στη φιλική νίκη κόντρα στη Νίκη Αγκαθιάς, που παρουσιάζεται φέτος ιδιαίτερα ενισχυμένη με στόχο την άνοδο στην A1 Ερασιτεχνική

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Νατσιούρας

Οι αρχικές συνθέσεις

Νίκη Αγκαθιάς : Γιδαρόπουλος, Μοσχόπουλος, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Παπαδόπουλος, Λιακόπουλος, Νιάκας, Βενιόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Γατόπουλος, Ματσούκας.

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Βρεττός, Τόζογλου, Μαγγανάρης, Λέιντι, Μουταφίδης, Αραμπατζής, Καϊρακλίδης, Βασιλείου, Ντέιβιντ, Κίτσας, Αργυρόπουλος.


Ατρόμητος Διαβατού – Νέα Γενεά Νικομήδειας  4-0

Ευρεία φιλική νίκη για τον Ατρόμητο Διαβατού, που επικράτησε με 4-0 της Νέας Γενεάς Νικομήδειας. Οι “κυανόλευκοι” ήταν καλύτεροι καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα και έπεισαν με την εμφάνιση τους, με σκόρερς του Κώστα Παπαδόπουλο, Αντώνη Γκιάλπη, Τάσο Δημητριάδη (αναμένεται να ενταχθεί στο ρόστερ του Ατρόμητου προερχόμενος από την Κ20 της Βέροιας) και Παύλο Ζερδαλή.


ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Αχιλλέας Νάουσας  5-0 

δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ


Ολυμπιακός Νάουσας – Βέροια Κ17  0-5  

δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες


Αναγέννηση Χαλκηδόνας – Άρης Παλαιοχωρίου  4-1

Τρίτη φιλική ήττα σε ισάριθμα ματς για τους “κιτρινόμαυρους” από την Ημαθία, αυτή τη φορά στη γειτονική Χαλκηδόνα κόντρα στην τοπική Αναγέννηση. Η ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας, απόλυτα έτοιμη για την έναρξη της νέας σεζόν, επέβαλε τον ρυθμό της από την αρχή και έφτασε στο ευρύ 4-1, με τον Άρη να αγωνίζεται όμως με σημαντικές απουσίες όπως αυτές των Πατρίκα, Λίτσι και Γεωργίου.


Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Μακροχώρι  1-1

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο Σκυλίτσι (αλλάχτηκε η έδρα του αγώνα κατόπιν συνεννόησης των δύο ομάδων) όπου ο τοπικός Άρης αναδείχτηκε ισόπαλος με το Μακροχώρι. Μετά από ένα ανούσιο πρώτο μέρος και ελάχιστες φάσεις, αμφότεροι…ξύπνησαν στο δεύτερο μέρος και έφτασαν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ.

Το σκορ άνοιξε στο 63′ ο νεοαποκτηθείς Νίκος Πατσιαβούρας (που αντιμετώπισε την πρώτην ομάδα του) και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, όταν και του “στρώθηκε” η μπάλα 10 μέτρα έξω από την περιοχή και με δυνατό βολέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσιμπρή. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια δύο λεπτά πριν τη λήξη, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τάσου Τσακαλίδη, παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Κώστας Τάνης.

Οι αρχικές συνθέσεις

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μαυρόπουλος, Λούγκος, Τουτουντζίδης, Ανδρέου, Τάνης Κ., Ρηγόπουλος, Μιμίνι, Τσίπης, Δαρδακούλης, Νικολαΐδης, Πατσιαβούρας.

Μακροχώρι : Τσιμπρής, Φωτόπουλος, Πέγιος, Τσακαλίδης Γ., Σαχπατζίδης, Βύζας, Τσίρος, Τσεκελίδης, Φιλιππίδης, Πίκος, Τσακαλίδης Τ.


Μέγας Αλέξανδρος Αγ.Μαρίνας – ΠΑΟΚ Κουλούρας  1-2

Πρώτο φιλικό για τον ΠΑΟΚ Κουλούρας, πρώτη νίκη για την περίοδο της προετοιμασίας, κόντρα στον ενισχυμένο φέτος Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Το παιχνίδι ήταν ένα σημαντικό τεστ για τους Φίλιππο Πέιο και Νίκο Καρύδα, οι οποίοι χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους.

Οι “κυανόλευκοι” μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 7ο λεπτό με τον Νικήτα Σαρηγιαννιδη, ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ.

Από το 35′ και έπειτα, οι “ασπρόμαυροι” άρχισαν να παίρνουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στην πρώτη καλή στιγμή τους, κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν με τέρμα του Πανταζή.

Το τελικό 1-2 σημείωσε στο 75ο λεπτό ο Περτσούνης

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας : Λιακόπουλος, Τζιάλι, Αυτζής, Σαμπρής, Φασίδης, Τσανασίδης, Αποστόλου (35′ Μπάκανος), Κολίτσης, Χαλίλι, Σαρηγιαννίδης, Γκουτζιλίκας. Αγωνίστηκαν και οι Λυμουσης, Λέκκα, Χατζής, Καλολυμνιώτης, Ντόγος Γ., Καλολυμνιώτης Π., Κοτσαγκόγκος, Ισλαμίδης, Μονοσπιταλής, Τηλκερίδης, Λιάπης  Αργυρόπουλος

ΠΑΟΚ Κουλούρας : ενημερώνεται


alexandriamou_loutro_sxoina_f0007alexandriamou_loutro_sxoina_f0003 

Ολυμπιακός Λουτρού – ΑΕ Σχοινά  4-3

Εντυπωσιακό παιχνίδι παρά την αφόρητη ζέστη, παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που ευτύχησαν να βρεθούν σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Λουτρού.

Ο τοπικός Ολυμπιακός επικράτησε με 4-3 της ΑΕ Σχοινά, μετά από ένα συναρπαστικό ματς που κρίθηκε στο τέλος.

Αυτό όμως λίγη σημασία έχει για τους δύο προπονητές, που ήταν ευχαριστημένοι μεν από την επιθετική λειτουργία αλλά είχαν παράπονα από την άλλη πλευρά, για τις αντιδράσεις στην άμυνα.

To σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Γιάνκου στο 3ο λεπτό, οι “κόκκινοι” ισοφάρισαν με τον Χατζόπουλο στο 32΄ και λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους (43′), ο Πολυζόπουλος “έγραψε” το 2-1 για την ομάδα του Λουτρού.

Μετά από ένα “άσφαιρο” πρώτο 25λεπτο στο δεύτερο μέρος, η ΑΕ Σχοινά έφερε το ματς στα ίσια στο 73′ με “δράστη” τον Σεβαστιάδη, όμως ο Ολυμπιακός πήρε και πάλι το προβάδισμα στο 78 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του νεοαποκτηθέντα από τη Νίκη Αγκαθιάς, Γρηγόρη Μουσενίκα.

Στο 82′ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 3-3 με τον Παπαδόπουλο όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ήταν την τελευταία λέξη και στο 89΄ με δράστη και πάλι τον Μουσενίκα πήραν τελικά τη νίκη με τελικό σκορ 4-3.

Οι αρχικές συνθέσεις

Ολυμπιακός Λουτρού : Ταχτατζής, Μουλόπουλος, Τζιλόπουλος, Μουσενίκας, Αναστασόπουλος, Χατζόπουλος, Παπαδόπουλος, Πολυζόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Αργιαντόπουλος, Παπαδόπουλος Σ.

ΑΕ Σχοινά : Γκάρας, Πατρίκας, Γιάνκου, Σιτζάνης, Τουλιόπουλος, Μαραγκός, Μπενίσκος, Σεβαστιάδης, Κασλαμάς, Πουλιόπουλος, Κρουστάλης.


Αναγέννηση Κολινδρού – Φίλιππος Μελίκης  3-1 

Καλή εμφάνιση για τους Ημαθιώτες στον γειτονικό Κολινδρό, που δέχτηκαν τα δύο τελευταία τέρματα στο 88′ και στο 90′ της αναμέτρησης.

Κόντρα σε μια ομάδα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής στην Πιερία, ο Φίλιππος αντέδρασε στο γκολ με το οποίο προηγήθηκε η ομάδα του Ηλία Τζιώνα και με σκόρερ τον Τσιανόπουλο, ισοφάρισε πριν την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, οι “ερυθρόλευκοι” πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές και μοιραία ο ρυθμός έπεσε και οι γηπεδούχοι με δύο τέρματα στο τέλος, επικράτησαν με σκορ 3-1.


Θύελλα Σταυρού – Δόξα Λιανοβεργίου  3-1

Άκρως αποτελεσματική η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα Λιανοβεργίου.

Οι “πράσινοι” εκμεταλλεύτηκαν την υπεροπλία τους (οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με σημαντικές ελλείψεις) αλλά και την εξαιρετική της μέρας και με σκόρερς τους Κατσαπελίδη, Σταυρίδη και Ισλάμι κατέκτησαν την πρώτη τους φιλική νίκη. Το γκολ για το συγκρότημα του Σάκη Παγγούρα σημείωσε ο Άγγελος Καραντουλαμάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected