Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Ενίσχυση με αύρα πρωταθλητή στην Αλεξάνδρεια!

alexandriamou_a.e_paok0085

Την πρώτη του εμφάνιση με την πράσινη φανέλα πραγματοποίησε σήμερα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕ Αλεξάνδρειας, ο Γρηγόρης Ηλιάδης.

Ο πρωταθλητής με τον ΦΑΣ Νάουσα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού αγώνα με τον συντοπίτη ΠΑΟΚ και με τον πλέον επίσημο τρόπο, επιβεβαίωσε την υφέρπουσα φημολογία πως ο 25χρονος αμυντικός είχε συμφωνήσει με την ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Ο Μακροχωρίτης στόπερ, μετά από μια πολύ καλή χρονιά στη Νάουσα, που ολοκληρώθηκε με το πρωτάθλημα αλλά και την άνοδο στη Γ Εθνική, αποφάσισε να μη συνεχίσει στους «κυανόλευκους» και από σήμερα μπαίνει και πάλι στην ίδια διαδικασία (σ.σ. του πρωταθλητισμού) την οποία και γνωρίζει καλά. Τόσο στην παρουσία του στον Αλμωπό Αριδαίας τη σεζόν 2014/2015 (κυπελλούχος Πέλλας) όσο και με το Μακροχώρι παλαιότερα, ξέρει πολύ καλά την ψυχολογία και τις ανάγκες μιας ομάδας που κυνηγά τον τίτλο.

Πριν λίγο, o Γρηγόρης Ηλιάδης μίλησε στο SportsUp για τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη, ενώ αναμένεται σύντομα και η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου.

Αναλυτικά :

“Θέλω να ευχαριστήσω καταρχήν τον πρόεδρο της ομάδας κ. Σαμαρά, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Είναι τιμητικό για κάθε ποδοσφαιριστή στην Ημαθία, να φορά τη φανέλα της ΑΕ Αλεξάνδρειας πόσο μάλλον για μένα που αγωνίστηκα πέρσι σε μια επίσης ιστορική ομάδα όπως αυτή του ΦΑΣ Νάουσα. Είμαι χαρούμενος που θα συνυπάρξω και πάλι με τους συμπαίκτες που πανηγυρίσαμε μαζί πέρσι και το ίδιο εύχομαι να γίνει και φέτος, ώστε να δώσουμε χαρά στον φίλαθλο κόσμο της Αλεξάνδρειας”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected