Κατηγορίες
Football League

Πανσερραϊκός – Ηρακλής 2-1

panserraikos-23078Είθισται στις φιλικού χαρακτήρα αναμετρήσεις, να λέμε ότι αυτό που κοιτάζει κάποιος είναι, πρωτίστως, η εικόνα των ομάδων και σε δεύτερη μοίρα περνάει το αποτέλεσμα. Στον φιλικό αγώνα όμως του Πανσερραϊκού με αντίπαλο τον Ηρακλή, μετράει και το αποτέλεσμα για τα δεδομένα της ομάδας.

Όπως αναφέρει το Serresport, οι Σερραίοι συμπληρώνοντας 20 μέρες προετοιμασίας έδωσαν το δεύτερο και μάλιστα με ομάδα Super League, φιλικό ματς παρουσιάζοντας ένα σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Δόξα Δράμας μια βδομάδα πριν. Οι «κόκκινοι» όχι μόνο πέτυχαν την ολική ανατροπή, αλλά κατάφεραν να ικανοποιήσουν με την απόδοσή τους, τους 400 περίπου φίλους τους που παρά τις δύσκολες για την εποχή καιρικές συνθήκες, έδωσαν το παρών στο Δημοτικό γήπεδο και χειροκρότησαν στο τέλος την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες του Παναγιώτη Διλμπέρη. Με σωστή ανάπτυξη στο παιχνίδι του, ο Πανσερραϊκός κατάφερε ουκ ολίγες φορές να… καρδιοχτυπήσει την άμυνα του Ηρακλή και να δημιουργήσει επίκινδυνες καταστάσεις στην εστία τους Περνίς (στο α’ μέρος) και του Χουάντερσον (στο β’).

Μια εμφάνιση, η οποία σε συνδυασμό και με τη νίκη, θα δώσει ψυχολογική τόνωση στους νεαρούς παίκτες των «λιονταριών», έτσι ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι ενόψει της «πρεμιέρας» του πρωταθλήματος της Football League που καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ξεκινήσει στις 25 Σεπτεμβρίου.

Αρκετές αλλαγές από Διλμπέρη

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης ξεκίνησε με την βασική, αν μπορούμε να το πούμε, ενδεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Ντουπρέ, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Τσουβαλτσίδης, αριστερά ο Ιωαννίδης και κεντρικοί αμυντικοί οι Βοσκόπουλος – Παπατζίκος. Αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν οι Σιάκκας – Ρούτσης, δεξί χαφ ο Κάκκο, αριστερό ο Τσούτσης, επιτελικός μέσος ο Χατζηδημητρίου και στην κορυφή ο Μαφουτά, με τον τεχνικό της ομάδας να χρησιμοποιεί και τους 24 ποδοσφαιριστές του και να δοκιμάζει αρκετά συστήματα μέσα στο παιχνίδι.

Συνθέσεις

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Διλμπέρης): Ντουπρέ, Τσουβαλτσίδης, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Ρούτσης, Κάκκο, Χατζηδημητρίου, Τσούτσης, Μαφουτά. Αγωνίστηκαν και οι: Μέλκας, Γκασέσα, Φουσού, Τάντιτς, Ανδρέου, Κανούλας, Καψάλης, Κτιστόπουλος, Παναγιωτίδης, Τσελεπίδης, Τσιμίκας, Τσομαχασβίλι, Μαυρίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Περνίς, Καραγκούνης, Σαραμαντάς, Στάμου, Ζιαμπάρης, Αγγελόπουλος, Λεοζίνιο, Πασάς, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Περόνε. Αγωνίστηκαν και οι:Χουάντερσον, Κούρος, Ιντζόγλου, Κυνηγόπουλος, Δούμτσιος.ί σωστή έξοδο και να απομακρύνει το πλασέ.

Το φιλμ της αναμέτρησης 

37’ Κεφαλιά Στάμου η μπάλα άουτ.

41’ Φάουλ του Σιάκκα η μπάλα λίγο άουτ.

44’ Σουτ του Ρούτση η μπάλα άουτ.

51’ Ο Περόνε με πλασέ σημαδεύει το δεξί δοκάρι του Μέλκα.

55’ Ο Πασάς βρίσκει τον Περόνε με το σουτ του τελευταίου να περνάει άουτ.

63’ ΓΚΟΛ! 2-1! Ο Μαφουτά μέσα στην περιοχή κάνει το γύρισμα, στην πορεία της μπάλας μπαίνει ο Ιντζόγλου ο οποίος πετυχαίνει αυτογκόλ.

70’ Σουτ του Παναγιωτίδη, απομακρύνει ο Χουάντερσον.

75’ Σουτ του Περόνε απομακρύνει ο Μέλκας.

90’ Πολύ καλή ευκαιρία του Ηρακλή με τον Λεοζίνιο ο οποίος μέσα από την περιοχή κάνει το πλασέ για να αποκρούσει σωτήρια ο Μέλκας σε κόρνερ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected