Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Από τον Πλατανιά στην Αλαβές!

kataiΗ Ισπανία και η Ντεπορτίβο Αλαβές -η οποία πριν από 2 αγωνιστικές προκάλεσε αίσθηση σε όλο τον κόσμο με τη νίκη της μέσα στο Καμπ Νου επί της Μπαρτσελόνα- είναι ο νέος σταθμός στην καριέρα του Αλεκσάνταρ Κατάι.

Όπως αναφέρει το athlitiko, ο Σέρβος επιθετικός δεν είχε παίξει σε εκείνο το παιχνίδι κόντρα στην Μπάρτσα, αντίθετα το ντεμπούτο του έγινε στο ματς της Δευτέρας (19/9) με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια οι οποίες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα για την 4η αγωνιστική της ισπανικής Λα Λίγκα.

Ο Κατάι αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στον Ερυθρό Αστέρα, στον οποίο επέστρεψε αφού ο Χριστόπουλος δεν ήταν θετικός στο να επιστρέψει ο Σέρβος επιθετικός στον Πλατανιά, στον οποίο τη σεζόν 2013/14 έπαιξε σε 24 παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ και σημείωσε 8 γκολ!

Από την άλλη βέβαια ο Χριστόπουλος αποδεικνύεται με την ευκαιρία ότι κάποιες από τις κινήσεις που έκανε τότε στις μεταγραφές απέδωσαν και με το παραπάνω (Κουλιμπαλί, Μπανανά, Αποστολόπουλος), σε ό,τι αφορά όμως τον Κατάι, ο τότε τεχνικός του Πλατανιά ήταν αυτός που τον απέρριψε κι ενώ ο ίδιος ο παίκτης ήθελε πάρα πολύ να συνεχίσει στον Πλατανιά, από τη στιγμή που δεν μπορούσε να υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα ακόμα και τώρα θυμούνται στον Πλατανιά τον ίδιο να επιστρέφει κάποια στιγμή μετά την άσχημη εξέλιξη με τον Ολυμπιακό, να βρίσκεται στο Μάλεμε και να διεκδικεί να παραμείνει στην ομάδα, μόνο που κάτι τέτοιο -δυστυχώς- δεν συνέβη…

Αυτή είναι η ιστορία του Κατάι με τον Πλατανιά που πριν μεταγραφεί αυτή την περίοδο στην Αλαβές πρόλαβε κι έπαιξε σε 4 παιχνίδια του σερβικού πρωταθλήματος με τον Ερυθρό Αστέρα.

 

Καλύτερή του χρονιά ήταν η περσινή (2015/16) ασφαλώς, όπου σε 33 ματς σκόραρε… 21 γκολ! Το 2014/15, δηλαδή την επόμενη μετά την επιστροφή στην πατρίδα του από την Ελλάδα, ο Κατάι παίζει σε 20 παιχνίδια με τον Ερυθρό Αστέρα και σκοράρει 2 γκολ…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected