Κατηγορίες
Football League

Παναιγιάλειος – ΑΟ Χανιά 0-0

Athanasiou-apokrousi-penalti2Μολονότι επιθετικά ήταν ξανά ακίνδυνος, ο Α.Ο.Χανιά ήταν καλός στο ανασταλτικό κομμάτι και απέσπασε πολύτιμο 0-0 από τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο, στην πρεμιέρα της Football League.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, ο Α.Ο.Χανιά προβλημάτισε με την επιθετική του αδυναμία να απειλήσει την εστία του Παναιγιάλειου, στον αντίποδα εδειξε καλή αμυντική λειτουργία κρατώντας το “0” στο Αίγιο, όπου εν τέλει, πήρε πολύτιμη ισοπαλία (0-0). Σε μεγάλη μέρα και ο γκολκίπερ Αθανασίου που σε πολλές περιπτώσεις “κατέβασε ρολά” σε στιγμές σφοδρής πίεσης των γηπεδούχων!

Κορυφαία όλων στο 77′ που έβαλε “stop” στην κεφαλιά του Ντέμο που απείλησε άμεσα με το 1-0.

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες τέλειωσαν το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής των Ζέρη (ΑΟΧ) και Τσιλιγκίρη (Παναιγιάλειος) που διαπληκτίστηκαν.

Ο ΑΟΧ απέσπασε έναν πολύτιμο βαθμό στην πρεμιέρα που θα τον βοηθήσει ενόψει της συνέχειας. Ειδικά μετά το βαρύ 4-0 από τη Σπάρτη για το Κύπελλο, η ισοπαλία αυτή ήταν “βάλσαμο”. Για πολλοστή φορά πάντως αξίζει να τονιστεί ότι χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια στην παραγωγή φάσεων, κάτι που θα χρειαστεί, ειδικά στα εντός έδρας ματς.

ΦΑΣΕΙΣ ΑΓΩΝΑ

2′: Ο Κρητικός χάνει μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει από ευνοϊκή θέση, αλλά αιφνιδιάζεται…
5′: Γύρισμα του Μπουρλάκη, άουτ το σουτ του Τσιλιγκίρη.
30′ Σέντρα του Σανδραβέλη, ο Τσιλιγκίρης στέλνει την μπάλα άουτ
55′ Σουτ του Τσιλιγκίρη λίγο άουτ η μπάλα.
77′ Κεφαλιά του Ντέμο, εκπληκτική επέμβαση του Αθανασίου!
90′ Διαπληκτίστηκαν Ζέρης και Τσιλιγκίρης και αποβάλλονται! Με 10 αμφότερες οι ομάδες.

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Λ.Βόκολος): Στρέζος, Σανδραβέλης, Βλάχος, Ντέμο, Μπούζας (87′ Μωυσίδης), Ρότα, Κατίδης (77′ Ναγιάρ), Καζναφέρης, Τσιλιγκίρης, Κρητικός, Μπουρλάκης (57′ Σκάρτσιλας).

Α.Ο.ΧΑΝΙΑ (Αντ.Δρακόπουλος): Αθανασίου, Ζέρης, Ρούνιτς, Θεολόγου, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Φουρλάνος (65′ Μάνιας), Γκεμίσης, Λύρας (54′ Τσουκάνης), Νικολόπουλος, Σταματής (71′ Βαρούχας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected