Football League

Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΕ Σπάρτη 0-2 (photos)

Χωρίς τίτλοΤο πρώτο τρίποντο ανέμενε η Αναγέννηση αλλά δυστυχώς θα χρειαστεί να περιμένει κι άλλο καθώς ηττήθηκε 0-2 από την Σπάρτη στο ΔΑΚ Καρδίτσας.

Οι κιτρινόμαυροι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, δυσκολεύτηκαν πολύ να φθάσουν στην αντίπαλη εστία και ουσιαστικά έκαναν 2 φάσεις, με πολύ καλή θέληση 3, σε ολόκληρο το παιχνίδι. Χωρίς ευκαιρίες όμως δεν μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα και η Σπάρτη, που είχε πιο πολλές και πιο κλασικές από την Αναγέννηση ήταν αυτή που έφυγε νικήτρια από το γήπεδο.

Δεν ήταν πολύ καλύτερη, ούτε υπερίσχυσε κατά κράτος. Ήταν όμως πιο δημιουργική μεσοεπιθετικά, δεν έκανε λάθη στην άμυνα και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Η Αναγέννηση οφείλει να συνέρθει γρήγορα γιατί το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και εμφανίσεις σ’ αυτή θα δημιουργήσουν προβλήματα.

ανάλυση του ματς και φωτογραφίες στο karditsalive.net

Συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Μάγγος): Κουτσόπουλος, Ζδράβος(46Υφαντής), Δημόπουλος, Σμίλτος, Κισκαμπάνης, Φέτσης, Ντάνκουα, Μοσχάκης(46 Ντιατά), Τζέκος, Μπιτέλης(71 Ελ Σαγιέντ), Μπλέντι

ΑΕ Σπάρτη (Αντωνίου): Μελισσάς, Γκαλίτσιος, Καρτσάμπας, Παπαχρήστος, Σιώπης, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Κατσίκης(90+2 Χαδιάρης), Ηλιόπουλος(66 Γιαννίτσης), Μπουντόπουλος(73 Παναγιώτου), Αναστασάκος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected