Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Της έκοψε τη φόρα! (vid)

Χωρίς τίτλοΜε εκκωφαντικό τρόπο λύγισε η Έβερτον την Άρσεναλ!

Παρόλο που έμειναν πίσω στο σκορ, τα «ζαχαρωτά» ανάγκασαν τους Λονδρέζους στην 1η ήττα μετά την πρεμιέρα (2-1) και τους απαγόρευσαν να πιάσουν κορυφή.

Οι “κανονιέρηδες” άνοιξαν το σκορ στο 20′ με το 12ο γκολ του Αλέξις Σάντσες, σε εκτέλεση φάουλ που κόντραρε, αλλά απάντησε στο 44′ ο Κόουλμαν με κεφαλιά.

Ένας άλλος αμυντικός, ο Άσλεϊ Γουίλιαμς, επίσης με κεφαλιά, ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 86′, ενώ στις καθυστερήσεις ο Τσεχ άφησε το τέρμα του για να βοηθήσει στην επίθεση.

Λίγο έλειψε η Άρσεναλ να κάνει το 2-2, καθώς χάθηκε τριπλή ευκαιρία με επεμβάσεις στη μικρή περιοχή, αλλά επίσης λίγο έλειψε εν συνεχεία τα “ζαχαρωτά” να πετύχουν και 3ο γκολ με τον Τσεχ να λείπει από το τέρμα.

Τελικά η Άρσεναλ υπέστη την δεύτερη ήττα της και θυμίζουμε πως η πρώτη ήταν και πάλι από ομάδα του Λίβερπουλ, από τους “κόκκινους” με 3-4 στην πρεμιέρα (14 Αυγούστου) στο Λονδίνο.

Συνθέσεις

ΕΒΕΡΤΟΝ: Στεκέλενμπουρχ, Κόουλμαν, Τζαγκιέλκα, Άσλεϊ Γουίλιαμς, Μπέινς, Γκουέιγ, ΜακΚάρθι, Μπάρκλεϊ, Λένον, Ένερ Βαλένσια, Λουκακού.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τσεχ, Μπεγιερίν, Γκαμπριέλ Παουλίστα, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Κοκελέν, Γκρανίτ Τζάκα, Μεσούτ Εζίλ, Γουόλκοτ, Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν, Αλέξις Σάντσες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected