Γ Εθνική / Τοπικά

Αποχαιρετά ο Αζίζ

Χωρίς τίτλο1Εκτός του Σπύρου Μίχου, που αναμένεται τις επόμενες ημέρες να λύσει και τυπικά τη συνεργασία του με τον Αιολικό, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου, χωρίς ωστόσο να έχει πρωταγωνιστικό χαρακτήρα ως τώρα στις επίσημες διοργανώσεις.

Σύμφωνα με το sportlesvos, πρόκειται για τον Ιμπραχίμ Αμπντούλ Αζίζ, τον αριστεροπόδαρο αμυντικό που αποκτήθηκε το καλοκαίρι μαζί με τον Αμπντούλ Ραζάκ, αλλά δεν έπεισε με την απόδοσή του πως θα μπορούσε να κρατήσει μια θέση στο ρόστερ.

Ο Γιάννης Πολλαετίδης είχε δηλώσει πως υπάρχουν σκέψεις για ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, όμως από τη στιγμή που ο Τόλιας δείχνει να ανταπεξέρχεται στις ανάγκες της θέσης, ίσως τελικά να μην επιχειρηθεί τέτοια κίνηση, όπως άλλωστε επεσήμανε και στις σημερινές του δηλώσεις ο προπονητής του Αιολικού.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αζίζ ολοκλήρωσε πρόωρα τη θητεία στην ομάδα της Μυτιλήνης, μετρώντας ελάχιστες εμφανίσεις, κυρίως ως αναπληρωματικός, λόγω και της καθυστερημένης έκδοσης του δελτίου του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected