Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Ο… βούρκος έβγαλε νικητές τους “ερυθρόλευκους”! (photos+vid)

Μπορεί το παιχνίδι να έφτασε μέχρι την παράταση αλλά… τέλος καλό όλα καλά! Ο Πλατανιάς πήρε μια μεγάλη πρόκριση μέσα στους Ζωσιμάδες καταφέρνοντας να κερδίσει με σκορ 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα κι έτσι συνεχίζει στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας!

Η χανιώτικη ομάδα κινδύνεψε να… χύσει την καρδάρα με το γάλα και εν ολίγοις ανησύχησε πάρα πολύ μέχρι να φτάσει στη νίκη-πρόκριση, αφού μέχρι και το 84ο λεπτό το αποτέλεσμα ήταν στο 0-0, άρα ήταν αυτή που περνούσε στα προημιτελικά. Ωστόσο, σε εκείνο το σημείο ο Ζάιρο για τον ΠΑΣ ανοίγει το σκορ, με συνέπεια να στείλει το ματς στην παράταση!

Πιο πριν, στο 65’ ο Πλατανιάς έχει κερδίσει πέναλτι με τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Μπέριου και μάλιστα ν’ αποβάλλεται από τον Δελφάκη -άρα τον ΠΑΣ να συνεχίζει από εκείνο το σημείο με 10 παίκτες- εντούτοις η εκτέλεση του Μανούσου σταματά στο δοκάρι! Επίσης, δοκάρι έχει ο Πλατανιάς και στο 11ο λεπτό από την κεφαλιά του Μαραγκού μετά την εκτέλεση κόρνερ από τον Γιορέντε.

Έτσι, το παιχνίδι οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση, με τον Πλατανιά να ψάχνει ένα γκολ για να πάρει την πρόκριση, την οποία τελικά κατάφερε, αφού στο β’ ημίχρονο αυτής της έξτρα διαδικασίας, δόθηκε στο 112’ νέο πέναλτι στην ανατροπή του Σίγκνεβιτς, με τον Γιορέντε αυτή τη φορά να νικάει τον Περιστερίδη! Το… κερασάκι στην τούρτα αποτέλεσε το τελικό 1-2 χάρη στο γκολ από τον Μανούσο στο 120ο λεπτό.

Με αυτή τη νίκη -δεύτερη εναντίον του ΠΑΣ- ο Πλατανιάς προκρίνεται πανηγυρικά στους “8” και περιμένει πλέον την ΑΕΚ σε δυο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια που αναμένονται προσεχώς, με πρώτο αυτό στα Περιβόλια την επόμενη εβδομάδα!

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Μιχαήλ, Κούτρης, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης (27’ λ.τρ. Γιάκος), Βιδάλ, Νικολιάς (55’ Κόντε), Ναδάλες (69’ Σκόνδρας), Ζάιρο  Μασούρας.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος (64’ Σίνγκνεβιτς), Μπανανά, Πριντέτα (54’ Στάθης, Κάργας, Βάντερσον, Μαραγκός, Μουνάφο, Γιορέντε, Μανούσος, Γιακουμάκης (79’ Στανισάβλιεβιτς)

δείτε τις φάσεις ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected