Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Έσπασε το ρόδι” για το 2017 η Λίβερπουλ! (vid)

Η Λίβερπουλ θυμήθηκε τον καλό της εαυτό και έφτασε επιτέλους στην πρώτη της νίκη στην Premier League το 2017 επί της Τότεναμ (2-0).

Η τελευταία νίκη της Λίβερπουλ στην Premier League είχε έρθει την τελευταία μέρα του 2016. Οι κόκκινοι, όμως, άφησαν πίσω τους τις μαύρες μέρες του 2017, είδαν τον Μανέ να επιστρέφει, απέδειξαν ότι είναι φτιαγμένοι για τα μεγάλα ματς και κέρδισαν την Τότεναμ δίκαια με 2-0, κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση στο πρώτο μέρος.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Σαντιό Μανέ, καθώς πέτυχε και τα δύο γκολ και μάλιστα σε ένα τρίλεπτο (16′ και 18′), με τον Σενεγαλέζο να φτάνει τα 11 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Το αποτέλεσμα αυτό φυσικά ευνοεί την πρωτοπόρο, Τσέλσι, καθώς αν νικήσει την Κυριακή στην έδρα της Μπέρνλι θα βρεθεί στην κορυφή για πρώτη φορά με +12.

Συνθέσεις

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Κλάιν, Ματίπ, Λούκας Λέιβα (82′ Κλάβαν), Μίλνερ, Χέντερσον, Λαλάνα, Βαϊνάλντουμ, Μανέ (92′ Άρνολντ), Κοουτίνιο (77′ Εμρέ Τζαν), Φιρμίνο.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Γουόκερ, Αλντερβάιρελντ, Ντάιερ, Μπεν Ντέιβις, Γουανιάμα, Μουσά Ντεμπελέ (77′ Μουσά Σισοκό), Άλι, Έρικσεν (68′ Γουίνκς), Σον Χέουνγκ-Μιν (82′ Φίνσεντ Γιάνσεν), Κέιν.

δείτε βίντεο στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected