Ποδόσφαιρο Κόσμος

H… καυτή ανάσα της Σεβίλλη στους “αιώνιους” και ο σοκαριστικός τραυματισμός του Τόρες (vid)

Ρεάλ και Μπαρτσελόνα θα πρέπει να μην εφησυχάζουν με την “αρμάδα” της Σεβίλλη, που έγραψε μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό της!

Η ομάδα της Ανδαλουσίας κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Σεβιγιάνοι κατάφεραν να πανηγυρίσουν το τέταρτο συνεχόμενο τρίποντο τους στο πρωτάθλημα νικώντας αυτή τη φορά την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ιμπόρα στο 14ο λεπτό αλλά ήταν αρκετό για να πανηγυρίσουν τη νίκη οι γηπεδούχοι.

Με αυτό το τρίποντο η Σεβίλλη έφτασε τους 55 βαθμούς και παρέμεινε στην τρίτη θέση με έναν πόντο λιγότερο από τη Ρεάλ και δύο από την Μπαρτσελόνα.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας που διεξήχθη νωρίτερα η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν μπόρεσε να περάσει νικηφόρα από τη Γαλικία και αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Σοκ με Τόρες!

Άσχημες στιγμές στο Riazor με τον Φερνάντο Τόρες να πέφτει με το κεφάλι στο έδαφος και να μένει αναίσθητος πριν αποχωρήσει με φορείο.

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης έπεσε στο έδαφος με το κεφάλι και υπήρξαν πολύ σκληρές εικόνες με τους παίκτες των δύο ομάδων να μαζεύονται κοντά αλλά να μην μπορούν να κοιτάξουν. Ο el nino προσγειώθηκε πολύ άσχημα ύστερα από μάχη στον αέρα με τον Μπεργαντίνιος και τελικά χρειάστηκε φορείο για να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λα Κορούνια. Στα τελευταία ρεπορτάζ αναφέρεται ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ανέκτησε τις αισθήσεις του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected