Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακριά πλέον από κάθε αρνητική σκέψη! (photos+vid)

Νίκη που ισοδυναμεί με σωτηρία πήρε ο Θεσπρωτός!

Το “πλατανόφυλλο” χωρίς να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή του, ήταν αποτελεσματικό κι έκανε αυτό που έπρεπε απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, φτάνοντας σε μια δίκαιη νίκη με 2-0. Πρωταγωνιστής για τους κιτρινόμαυρους ήταν ο Πέντσας, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ, ενώ δημιούργησε κι άλλο ένα.

Στο 26΄ ο επιθετικός του Θεσπρωτού, πήρε την κεφαλιά πάσα από τον Ντόκο, “εκτελώντας” από κοντά τον Κούζα για το 1-0. Δέκα λεπτά πριν το φινάλε ο Πέντσας έδωσε έτοιμο γκολ στον Σουκιά, με τον τελευταίο να μην έχει πρόβλημα από κοντά να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να φανούν καθόλου απειλητικοί, με τους τερματοφύλακες Παππά και Μπότσαρη (ντεμπούτο για τον 15χρονο) να περνούν ένα ήρεμο απόγευμα.

Συνθέσεις

Θεσπρωτός: Παππάς (83΄ Μπότσαρης), Ηλίας, Λαγός, Νόνης, Πάνος, Πέντσας, Μέμμος (55΄Σουκιάς), Γιάκος, Ντόκος, Μπίκας (77′ Μπλέτσας), Βιτώρος

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Κούζας, Λαϊος, Τουλκερίδης (75΄Παπαδόπουλος), Σκέντος, Παγωνίδης (81′ Σιδηρόπουλος) , Πετρουζέλλης, Φωκαϊδης, Δημηνάς (46′ Καραμανώλης) , Καμπερίδης, Μανίκας, Topalli

δείτε φωτογραφίες στο thesprotiaball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected