Κατηγορίες
Football League

Το ήθελε πιο πολύ!

Με τον Αχαρναϊκό να έχει το σημαντικό κίνητρο και τον Πανσερραϊκό να προσπαθεί να βρει κάτι ανάλογο για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος ήταν λογικό και επόμενο οι γηπεδούχοι να επιζητήσουν με μεγαλύτερη θέληση τη νίκη και αυτό πιθανότατα ήταν που έκανε την διαφορά και έδωσε τελικά τη νίκη στους γηπεδούχους με 2-1.

Όπως αναφέρει το serressport.gr, η ομάδα του Γιώργου Μαραντά, που έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα στις Σέρρες και την Αναγέννηση, μπήκε διψασμένη στο γήπεδο για τη νίκη, καθώς δίνει μάχη παραμονής και στο πρώτο ημίωρο πίεσε ασφυκτικά τον Πανσερραϊκό, είχε δοκάρι, ζήτησε πέναλτι, είχε ακόμη 2-3 καλές ευκαιρίες και το γκολ που της έδωσε το προβάδισμα στο 29΄ με τον Πλαβούκο, με τους «κόκκινους» να ισορροπούν μετά το 1-0, χωρίς ωστόσο να βρίσκουν λύση και κάποια ιδιαίτερη αντίδραση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη ήταν πιο δραστήρια, πάτησε περισσότερες φορές στην αντίπαλη περιοχή, απείλησε με κάποια σουτ, έκανε πιο επιθετικό το σχήμα της με την είσοδο των Τσούτση και Πόζογλου, αλλά ο Αχαρναϊκός ήταν αυτός που πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 81΄ με τον Τζέφερσον. Μάλιστα ο Πανσερραϊκός έμεινε και με 10 λόγω της αποβολής του Ντοράγκι με 2 κίτρινες σε 12΄(!) συμμετοχής, αλλά από εκείνο το σημείο όλως παραδόξως έγινε πιο επιθετικός και είχε δοκάρι στο 88΄ με τον Ιωαννίδη και εν τέλει και το γκολ της τιμής με τον Ρούτση στο 91΄. Αυτό ήταν και το 4ο γκολ για τον μεσοεπιθετικό των «λιονταριών».

Συνθέσεις

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γ.Μαραντάς): Ψύχος, Κυριαζόπουλος(68΄ λ.τ Τζέφερσον), Σταμούλης, Τσουβαλτσίδης, Σωτηράκος, Μεγαλοοικονόμου, Πλαβούκος, Αναστασίου, Παπατόλιος, Λύρας(31΄ λ.τ Ντάγκρας), Ζαχαρός(86΄ Χαραλαμπόπουλος)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π.Διλμπέρης): Ρίστιτς, Τσελεπίδης(73΄ Ντοράγκι), Ιωαννίδης, Καψάλης, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Γαβριηλίδης(68΄ Τσούτσης), Τσιμίκας, Ρούτσης, Πόζογλου(60΄ Κάκκο), Γκούρτσας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected