Κατηγορίες
Football League

Την “έριξε” οριστικά

Τι και αν αποχώρησε ένας από τους πιο ποιοτικούς του παίκτες, ο Χαβιέ Μπαλμπόα, τι και αν είχε προβλήματα τραυματισμών και σημαντικές απουσίες, βλ. Βέρτζος, Μπαϊκαρά και Ρομπέρ, τι και αν έλυσαν τα συμβόλαια τους οι Μαχαμάτ, Νταμαχού και Παπαδόπουλος ο ΑΟ Τρίκαλα δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος οι «κυανέρυθροι» πέρασαν και από το Ελ Πάσο, κερδίζοντας την Καλλιθέα με 0-1 και σκόρερ τον Παντελή Ριζογιάννη και θα κλείσουν την σεζόν την επόμενη Κυριακή με εντός έδρας ματς κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Οι γηπεδούχοι έψαξαν από την αρχή μέχρι το τέλος το γκολ που θα τους εξασφάλιζε έστω την ισοπαλία, ώστε να σιγουρευτούν πως θα τελειώσουν το πρωτάθλημα πάνω από την Ελευσίνα και να διατηρήσουν τις …δικαστικές ελπίδες σωτηρίας.

το φιλμ της αναμέτρησης στο goaltrikala.gr

Συνθέσεις

Καλλιθέα: Μιχελής, Λεβέντης, Συριόπουλος, Ντιακιτέ (79΄Γκέτσι), Σταμόπουλος, Κατσικογιάννης, Μασέδο, Σταματάκος (64΄Μπέλης), Γκίνη, Τσώνης, Τσίπρας

Τρίκαλα: Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (86΄Καμπλιώνης), Σαρακατσάνος, Λεάντρο, Γκόλιας, Μουμίν, Ριζογιάννης, Αρναρέλλης, Στεφάνοβιτς (72΄Καρίκι), Γιαννιτσάνης (68΄Λαμπάκης), Κουσκουνάς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected