Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Το σήκωσε! (photos)

Ο Νέος Αμφίλοχος είναι η ομάδα που κατέκτησε το Super Cup καθώς κέρδισε με σκορ 3-0 την ΑΕ Μεσολογγίου στον τελικό που διεξήχθη στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Η ομάδα της Αμφιλοχίας προηγήθηκε στο 40′ όταν ο Τόσκα έκανε τη σέντρα από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Κοντογιάννη που από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε σε σώμα αμυντικού της ΑΕΜ και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ζέρβα.

Το 2-0 έγινε στο 65′ όταν ο Αποστόλης Τσιούνης βγήκε στην αντεπίθεση βρήκε όμορφα το Μαλή που πέρασε τον Ζέρβα και πλάσαρε εύστοχα. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Παναγιώτης Τσιούνης όταν δέχτηκε τη μπάλα μέσα στην περιοχή με ντρίπλες απέφυγε δύο αντιπάλους και πλάσαρε εύστοχα.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο olatagoal

Συνθέσεις

Νέος Αμφίλοχος: (Λάκης Παπαχρήστος) Μανιάτης, Καλοκαίρης (73΄Τσιούνης Π.,) Κορομηλάς (67΄Κωστακιώτης), Κοκώνης, Μαλής, Μακρής, Τσιούνης Απ. , Κοντογιάννης , Τόσκα , Νάκος (79΄Δράκος), Παγώνης (46΄Μπεκατώρος)

ΑΕ Μεσολογγίου: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας, Μπαλαούρας, Κάκκος Μ., Χαλαζιάς (68΄Πατσουράκης), Λίτσος, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (84΄Βασιλέιου), Ντζιμάνης, Καβαλλάρης, Βασιλάρης, Κοντοπάνος (75΄Καρράς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected