Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Με…ιδρώτα η πρόκριση!

Η Χαλκίδα τα βρήκε σκούρα στη Δροσιά, παρά τη διαφορά δύο κατηγοριών που τους χωρίζει και πήρε τη νίκη χάρις το χρυσό τέρμα του Ανέστη στο 84’.

Όπως αναφέρει το starsports, ο Α.Ο.Χ. άνοιξε το σκορ με τον Παπαδάκη (38’), όμως λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Βαρσαμάς (45’) με καταπληκτική ενέργεια έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 77’ ο Ντελέκος, ανατράπηκε από τον Συμιωτάκη, με τον κ. Πόγκα να δείχνει την «εσχάτη των ποινών». Εκτελεστής του πέναλτι ο Πολίτης και στο 78’ δίνει εκ νέου προβάδισμα για την ομάδα της Χαλκίδας (1-2).

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να πιέζουν και στο 80’ η κεφαλιά του Δουρδουβέλα μετά από συστημένη εκτέλεση φάουλ του Μάλιαρη κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Κακαβά (2-2).

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πολίτης με σέντρα βρήκε τον Ανέστη και αυτός με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελκό 2-3

Συνθέσεις

Α.Π.Κ.Ο. Δροσιάς (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Αραβανής, Συμιωτάκης, Νάνος, Δουρδουβελάς, Πρόβης, Σουλιωτάκης, Τζένος (87’ Αθηναίος), Γρηγοριάδης, Ελευθερίου, Βαρσαμάς (74’ Σουλιωτάκης), Ματζούνης (64’ Νάνος).

Α.Ο. Χαλκίς (Αντώνης Αυλωνίτης): Κακαβάς, Στεργιανός, Πατερίτσας, Γεωργίου, Τσίγκρος (65’Θωμάς), Λούκας (65’Χαρτσιάς), Ταυταρίδης (65’ Ντελέκος), Πολίτης, Βαλκάνος, Παπαδάκης (72’ Εμέκα), Ανέστης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected