Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 3ος όμιλος] Ερμής Αμυνταίου – Νέος Αμφίλοχος 1-0 (photos)

Όταν προέρχεσαι από βαριά ήττα είναι δύσκολο να συνέλθεις από τη μια Κυριακή στην άλλη. Πόσο μάλλον όταν το επόμενο παιχνίδι είναι 3 μέρες μετά!

Η ομάδα του Ερμή όμως έδειξε ότι διαθέτει θέληση, ψυχή και πάθος και 3 μόλις μέρες μετά τη συντριβή στην Ηγουμενίτσα παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη και απέναντι στο Νέο Αμφίλοχο -που προερχόταν από μεγάλη νίκη στη Λευκάδα- πήρε μια σπουδαία νίκη με 1-0. Μπροστά σε 250 περίπου φιλάθλους ο Ερμής έπαιξε παθιασμένα και στο τέλος αποθεώθηκε από τον κόσμο του που του συμπαραστάθηκε σε όλο το παιχνίδι.

Από την άλλη ο Νέος Αμφίλοχος δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλό αφού βρήκε όλους τους διαδρόμους κλειστούς προς την εστία του Περπερίδη και έτσι γνώρισε μια δίκαιη ήττα όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής του.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο e-ptolemeos.gr

Συνθέσεις

Ερμής Αμυνταίου: Περπερίδης, Τριανταφύλλου, Πασχαλίδης, Γιορετζίδης, Παναγιωτίδης, Κλάζογλου, Σερσέμης (73ο Χαϊτίδης) , Αμαραντίδης, Ηλιάδης (79ο Μπίκος), Μαυροματίδης (88ο Λιάπτσης), Θοεδουλίδης (60ο Τσορλίνης)

Νέος Αμφίλοχος: Μανιάτης, Μπεκατώρος (73ο Καλοκαίρης), Κορομηλάς, Κοκκάνης Βαγγ., Μάλης, Μακρής (73ο Τσούνης Π.), Τσούνης Απ., Κοντογιάννης (63ο Κούσης), Τόσκα (85ο Παγώνης), Νάκος, Ζοτάϊ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected