Κύπελλο Ελλάδος

Αγχώθηκε αλλά προκρίθηκε η ΑΕΛ

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η σημερινή (29/11) αναμέτρηση της ΑΕΛ με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός έδρας για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.

Ένα αποτέλεσμα που έστειλε την ΑΕΛ στους «16» του θεσμού σε ένα ματς με αρκετό άγχος καθώς η πρόκριση παίζονταν κυριολεκτικά μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και αυτό γιατί το 0-0 δεν εξασφάλιζε την πρόκριση για την ομάδα του Ηλία Φυντάνη.

Και αυτό διότι στη Πάτρα η Παναχαϊκή έχασε μοναδική ευκαιρία στο τέλος να κάνει το 2-1 και να προκαλέσει «έμφραγμα» στην ΑΕΛ καθώς θα έμενε εκτός συνέχειας σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Τελικά το 1-1 στην Πελοπόννησο έστειλε τους «βυσσινί» στην επόμενη φάση μαζί με το «τριφύλλι».

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη της τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο δεύτερο έχοντας ευκαιρίες για γκολ που θα έδιωχναν και το άγχος. Δυο οι καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο άλλες τόσες και στο δεύτερο με την ΑΕΛ να θέλει το γκολ που θα έδιωχνε το άγχος δίχως όμως αποτέλεσμα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Κατσίκας, Μούτσιος, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Μασούρας, Φλεβάρης (87’ Καρίκι), Σταματάκης (50’ Τζέλλος), Χαντζάρας, Παπαευθυμίου.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας (80’ Μασούρας), Κούσας, Γκόλιας, Κόντορ, Μπάλλας, Λαγός (50’ λ.τ. Κρίσμαν), Κρητικός, Περόνε, Μπάμπιτς (46’ Ναζλίδης), Γιαννιτσάνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected