Κατηγορίες
Football League

Απόφαση για καραντίνα Μπαργκάν από τον Σπανό!

Το δις εξαμαρτείν… Ο Κενάν Μπαργκάν χρεώθηκε νέο πειθαρχικό παράπτωμα στον Άρη και αποτελεί πλέον ξένο σώμα για την ομάδα με απόφαση του Δημήτρη Σπανού.

Tην Παρασκευή 9/2 ο 29χρονος μεσοεπιθετικός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με τον Πανσερραϊκό και ενοχλημένος αρνήθηκε να προπονηθεί μαζί με τους υπόλοιπους «κομμένους» κατά παράβαση του εσωτερικού κανονισμού, όπως αναφέρει η εφημερίδα Metrosport.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη ο προπονητής Δημήτρης Σπανός ξεκαθάρισε ότι δεν τον υπολογίζει για τη συνέχεια και ο παίκτης πλέον τίθεται σε καραντίνα, καθώς θα προπονείται μόνος του.

Όπως αναφέρει το FL News, για την απόφασή του μάλιστα ο τεχνικός του Αρη ενημέρωσε και τους υπόλοιπους παίκτες στην προπόνηση της Κυριακής 11/2.

Θυμίζουμε ότι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον περασμένο Γενάρη ο Μπαργκάν ήταν ανοικτό, ωστόσο παρέμεινε ύστερα από συνάντηση που είχε με τον κόουτς και τον τεχνικό διευθυντή Παύλο Μυροφορίδη. Η τελευταία του συμμετοχή (συνολικά 10 στο πρωτάθλημα με 2 γκολ) καταγράφηκε στις 31/1 στη νίκη 0-1 επί της Βέροιας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected