Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μέσι σε κατάσταση…αμόκ και 3-0! (vid)

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα απουσίασε στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Μάλαγα καθώς έγινε για τρίτη φορά μπαμπάς.

Όπως αναφέρει το metrosport.gr, είπε να κεράσει γλυκά τον κόσμο της Βαρκελώνης πετυχαίνοντας δύο γκολ και μία ασίστ και οδηγώντας την Μπαρτσελόνα σε μια πολύ εύκολη νίκη.

H τελετή ξεκίνησε στο 3ο λεπτό με τον Λιονέλ Μέσι να σκοράρει με δεξί διαγώνιο σουτ. Το δεύτερο γκολ ήρθε 17 λεπτά αργότερα με τον Αργεντίνο να γίνεται από σκόρερ πασέρ, προσφέροντας απλόχερα την ασίστ στον Ντεμπελέ που «έγραψε» το 2-0.

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 69ο λεπτό όταν ο Αντρέ Γκόμες έδωσε την πάσα στον Μέσι και εκείνος πέρασε σαν σταματημένους τους παίκτες της Τσέλσι και με το αριστερό πέτυχε το 3-0. Αυτό το γκολ ήταν το 100ο του Αργεντίνου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπαρτσελόνα πέρασε στους «8» και έχει την ευκαιρία να κάνει ένα ακόμη ντρεμπλ.

Συνθέσεις

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς (61′ Αντρέ Γκόμες), Ράκιτιτς, Ουσμάν Ντεμπελέ (67′ Αλέις Βιδάλ), Ινιέστα (61′ Παουλίνιο), Μέσι, Λουίς Σουάρες.

ΤΣΕΛΣΙ (5-4-1): Κουρτουά, Μόουζες (67′ Τζαπακόστα), Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρίντιγκερ, Μάρκος Αλόνσο, Καντέ, Φάμπρεγας, Ουίλιαν, Αζάρ (82′ Πέδρο), Ζιρού (67′ Μοράτα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected