Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δημιουργεί δεύτερη ομάδα ο Αλμωπός Αριδαίας!

Ξεκίνησε τον σχεδιασμό για την προσεχή χρονιά o Αλμωπός Αριδαίας, ο οποίος μάλιστα ιδρύει και δεύτερη ομάδα!

Οι προπονήσεις του συγκεκριμένου τμήματος ξεκίνησαν τη Δευτέρα 21/5 υπό την καθοδήγηση του προπονητή, Γιάννη Κανωτίδη Ιωάννη και θα συνεχιστούν έως και τις 15/6, με σκοπό την ενημέρωση των στόχων της ομάδας καθώς και του προπονητικού πλάνου που θα ακολουθηθεί από την αρχή της προετοιμασίας στα μέσα Αυγούστου.

Η Β ομάδα θα συμμετέχει ενεργά στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας, με το δυναμικό της να προέρχεται εξ ολοκλήρου από την ακαδημία του Αλμωπού καθώς και των παιδιών που είχαν δοθεί δανεικοί τον περσινό Αύγουστο.

Ήδη η ομάδα ξεκίνησε τις προπονήσεις με 22 ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση, καθώς και άλλους 7 που είναι στο πλάνο ώστε να προστεθούν στο δυναμικό.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας αυτής, είναι η δουλειά στην προπόνηση και η σωστή καθοδήγηση ώστε να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές να στελεχώσουν στο μέλλον την ανδρική ομάδα του Αλμωπού.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η διοίκηση του Αλμωπού, θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην Β ομάδα, διότι με το υπάρχον δυναμικό από τις ακαδημίες θα μπορούν κάθε χρόνο 8 έως 12 ποδοσφαιριστές να προωθούνται και να στελεχώνουν το συγκεκριμένο τμήμα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected