Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στα κυανόλευκα και πάλι ο Μπονέρης!

Εντυπωσιακά κινείται τις τελευταίες μέρες στο μεταγραφικό παζάρι ο Απόλλων, καθώς μετά τον Μπάμπη Ζυγκερίδη, ένα άλλος Σερραίος επαναπατρίζεται για χάρη της ομάδας του Παραλιμνίου.

Όπως αναφέρει το serresgoal, πρόκειται για τον Δημήτρη Μπονέρη που μετά από 3 χρόνια επιστρέφει στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο ως παίκτης πλέον του Απόλλωνα Παραλιμνίου, παίρνοντας μια δεύτερη ευκαιρία να ξεδιπλώσει το πλούσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο του.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, Δημήτρης Μπονέρης προέρχεται από τις Ακαδημίες του Πήγασου, έπαιξε στο τοπικό με τον Πήγασο και αργότερα μεταπήδησε στον Πανσερραϊκό όπου στην αρχή αγωνίστηκε στην Κ 20 με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην Football League το 2012 και το 2013. Μάλιστα από το φθινόπωρο του 2012 προωθήθηκε μετά από εισήγηση του προπονητή του Πανσερραϊκού, Μιχάλη Γρηγορίου στην πρώτη ομάδα κάνοντας μάλιστα και 12 συμμετοχές στην Football League.

Τη διετία 2013-15 αγωνίσθηκε με τα χρώματα του Πανσερραϊκού στην Γ’ Εθνική, όπου συνέβαλλε τα μέγιστα και στο τέλος πανηγύρισε την άνοδο στη Football League. Τον Αύγουστο του 2015 δόθηκε δανεικός από τον Πανσερραϊκό, στον Απόλλωνα Καλαμαριάς(Γ’ Εθνική), ενώ το δεύτερο μισό(015-16) μεταπήδησε στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος(Γ’ Εθνική).

Την τελευταία διετία (2016-18) βρέθηκε στο νησί των Φαιάκων, την Κέρκυρα, όπου το 2016-17 στέφθηκε νταμπλούχος με τη ΑΕ Λευκίμμης και πανηγύρισε την άνοδο στην Γ΄Εθνική.

Αγωνίστηκε στο πρώτο μισό (2017-18) με την ΑΕΛ και στο δεύτερο μισό μεταπήδησε στον Κρόνο Αργυράδων με την οποία αναδείχθηκε και πάλι Πρωταθλητής Κέρκυρας και κέρδισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected