Κατηγορίες

Αχιλλέας Νεοκάστρου VS Λευκάδια – Δηλώσεις Δακόπουλου, Τυριακίδη

[slideshow]

Απόλυτα έτοιμη για την αυριανοί συνάντηση δήλωσαν στο Imathia Sports News και στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο οι δύο προπονητές των ομάδων. Και οι δύο τεχνικοί μίλησαν για την κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ στην ειδησεογραφία των δύο αντιπάλων, ο μεν Αχιλλέας δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ για τους “κυανόλευκους” τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Σπύρου Κοτζαχρήστου και Θέμη Κωσνταντινόπουλου, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Αντώνης Δακόπουλος

Η ομάδα των Λευκαδίων ήταν, σύμφωνα με την τωρινή βαθμολογία των ομάδων, ο πιο δύσκολος αντίπαλος που μπορούσαμε να έχουμε. Μια ομάδα έμπειρη, με παίκτες ικανούς σε κάθε θέση. Ο θεσμός του Κυπέλλου μας ενδιαφέρει και η κατάκτηση του είναι μέσα στους στόχους μας. Θεωρώ πως θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον ματς και ευελπιστώ να βγει στον αγωνιστικό χώρο το πλάνο που έχουμε σχεδιάσει με τα παιδιά και να είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουμε την πρόκριση στα ημιτελικά

Γιώργος Τυριακίδης

Ένα πολύ δύσκολο ματς με μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Α1 Ερασιτεχνική και με ρόστερ που αποτελείται από παίκτες έμπειρους και με παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο. Το κύπελλο ως θεσμός είναι εξ αρχής στόχος της ομάδας και αποτελεί κίνητρο για μας η κατάκτηση του. Είμαστε έτοιμοι από κάθε πλευρά για τον αγώνα αυτό και ελπίζουμε αύριο να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected