Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Νίκη Βόλου – Πανθρακικός 2-1

e3abe3fe24401588b1bd3f2a7be583a4_LΜπορεί να βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, ωστόσο η Νίκη Βόλου έδειξε χαρακτήρα ανατρέποντας την εις βάρος της κατάσταση και επικρατώντας 2-1 του Πανθρακικού.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχει καταφέρει να μπει στις επίσημες υποχρεώσεις της η Νίκη Βόλου για τη φετινή σεζόν. Αφού προκρίθηκε στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου επικρατώντας 2-1 του Εθνικού Γαζώρου, έδειξε έτοιμη τόσο για την πρεμιέρα της Football League, όσο και για να ολοκληρώσει την έκπληξη αφήνοντας εκτός θεσμού τον Πανθρακικό.

Αυτό γιατί στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Βόλο, η τοπική Νίκη επιβλήθηκε 2-1 κάνοντας την ανατροπή και παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα για να βρεθεί στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η ομάδα της Θράκης μπήκε καλύτερα και προηγήθηκε στο 12’ της αναμέτρησης με τέρμα του Ρομέου. Ωστόσο, στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα και έφτασαν στην πολυπόθητη ανατροπή.

Στο 40’ ο Σοϊλέδης έκανε τη σέντρα με τον Χοβέ με κεφαλιά να φέρνει το ματς στα ίσια, ενώ στο 50’ ξανά ο Ισπανός επιθετικός με πλασέ, έκανε το 2-1 για να δώσει και τη νίκη στην ομάδα του.

Νίκη Βόλου : Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Ρεπετσάς, Γιώτας, Μπακάλης, Ακασού (62′ Σεϊμάν), Γέσιτς (72′ Μπιτσάκος), Μανουσάκης (46′ λ.τ Ανιέτε), Ισαάκ, Τζιώρας.
Πανθρακικός : Σέρεμετ, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Τριανταφύλλου, Πόποβιτς, Zεκίνια, Χρήστου (57′ Παπαγεωργίου), Ρομέου (77’ Τζάνης), Κατσικόκερης (57′ Κάσες), Ζος, Σκλιοπίδης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected