Κατηγορίες
Football League

Βύζας Μεγάρων – Πανηλειακός 1-2

9f76510cc8f200066d5829751b796619_LΜε τον καλύτερο δυνατό τρόπο κατάφερε να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του για τη Football League ο Πανηλειακός που πέρασε νικηφόρα 2-1 από τα Μέγαρα απέναντι στον Βύζαντα.

Με πολλά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Πανηλειακού ο οποίος έμπαινε στη μάχη της Football League χωρίς ουσιαστικά να έχει δώσει φιλικές αναμετρήσεις και υπήρχαν ερωτηματικά γύρω από την ομάδα του Πέτρου Δημητρίου.

Παρόλα αυτά, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Βύζαντα Μεγάρων, έδειξε έτοιμος επικρατώντας 2-1. Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό, καθώς στην πρώτη φάση που δημιούργησε στο 4’ άνοιξε το σκορ με πλασέ του Κωνσταντινίδη.

Από εκεί και πέρα, διατήρησε τον έλεγχο και είχε δοκάρι με τον Πίκλα. Λίγο αργότερα όμως, έφτασε στο δεύτερο τέρμα, όταν ο Καλαϊτζίδης βρέθηκε απέναντι στον Λούκιτς και με ωραίο διαγώνιο σουτ, έκανε το 2-0.

Στο 44’ οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος, καθώς ο Αρναρέλης με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ, έκανε το 2-1 που έμεινε και μέχρι τέλους με την ομάδα των Μεγάρων να μην μπορεί να απειλήσει και τον Πανηλειακό, να έχει και δεύτερο δοκάρι, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νάστου.

Βύζας Μεγάρων :Λούκιτς, Ταμπάκης, Μανδύλης, Παπαευθυμίου, Γιάντριτς, Μπελέρης (46’ Δημόπουλος), Μαζιώτης, Αρναρέλης, Γκαϊδαρτζής, Νικολέτος (75’ Μαζιώτης), Λέκκας (49’ Σπανός).
Πανηλειακός : Πίτκας, Θωμόπουλος, Σαραμαντάς, Λίτσιος, Κοτσώνης, Λιόσης, Πίκλα (81΄ Χαλούλος), Νάστος, Μπιντάνγκ, Κωνσταντινίδης (86’ Σταματής), Καλαϊτζίδης (73’ Μαρτίνος).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected