Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κιλκισιακός – Δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο

kilkisiakos6_610x400

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει ο Κιλκισιακός, που είναι ομάδα με ευαισθησίες και φιλανθρωπικό έργο, ευρισκόμενος κοντά σε όσους έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Κιλκίς ανακοίνωσε ότι στον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Μακεδονικό, μέρος των εισπράξεων θα διατεθεί στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ). Έτσι, ο σκοπός είναι… ιερός και οι κερκίδες θα πρέπει να έχουν παραπάνω κόσμο, λόγω αυτής της ιδιαιτερότητας (στην ανάπαυλα θα υπάρξει αγώνας επίδειξης των ακαδημιών).

Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Σημαιοφορίδης περιμένει τη δεύτερη φετινή νίκη και πρώτη εντός (μετά το διπλό στο Σουφλί), για να ξεφύγουν οι κυανέρυθροι από τις τελευταίες θέσεις και να δώσουν αξία στο βαθμό μέσα στην Πετρούσα.

Ο τεχνικός του Κιλκισιακού δεν υπολογίζει στους τραυματίες Σαββίδη, Αμανατίδη και Ηλιάδη, ενώ διαθέσιμος είναι ο Καρυπίδης. Στόχος είναι το γρήγορο γκολ, που θα διώξει το άγχος, απέναντι σε έναν «πληγωμένο» αντίπαλο, ο οποίος όμως έχει νέο προπονητή (Λεωνίδας Υφαντίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected