Κατηγορίες
Γενικά

Κύπελλο Γ Εθνικής – Απίστευτη πρόκριση για ΑΕΛ!

AEL paiktes_610x400_610x400Με γκολ του Μπλέντι στο 90’ η ΑΕΛ έγραψε το 2-2 στον επαναληπτικό με τον Αγροτικό Αστέρα και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου!

Απίστευτο ματς που τα είχε όλα! Γκολ, αποβολές, αγωνία! Η ΑΕΛ κατάφερε στο 90’ να σκοράρει να κάνει το 2-2 στον Εύοσμο κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου ματς πήρε μεγαλειώδη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής, όπου θα συναντήσει έναν εκ των Πανελευσιανικού ή Ατρόμητου Αχαΐας!

Οι «βυσσινί» στο 24’ άνοιξαν το σκορ με τον Γκούρτσα, ύστερα από ωραία ενέργεια του Πλιάγκα. Τα πράγματα έδειξαν να γίνονται καλύτερα για τους φιλοξενούμενους, όταν ο τερματοφύλακας του Αστέρα, ο Ταταρίδης αποβλήθηκε και άφησε την ομάδα του με δέκα!

Κι όμως οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω! Αν και με αριθμητικό μειονέκτημα, ο Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα της ΑΕΛ και ισοφάρισε! Κι αφού η ομάδα του Στράντζαλη έμεινε εξίσου με δέκα (λόγω αποβολής του Μπουσινάκη στο 77’), ήρθε ξανά ο Παπαδόπουλος στο 82’ να κάνει την ολική ανατροπή μέσα σε αποθέωση.

Η ΑΕΛ δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της κουβέντα! Διότι στην εκπνοή του παιχνιδιού, ο Μπλέντι λύτρωσε την ομάδα του, ισοφαρίζοντας στο τελικό 2-2 και δημιουργώντας «εμφράγματα» στους γηπεδούχους!

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected