Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – ΑΕ Χαρίεσσας 4-3

Ακόμη μία θέση στον βαθμολογικό πίνακα αναρριχήθηκε σήμερα ο Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου και με τη νίκη του κόντρα στην ΑΕ Χαρίεσσας, θέλει μόλις ένα βαθμό στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια (Ατρόμητος Διαβατού εκτός, Άτλας Ζερβοχωρίου εντός) ώστε να αποφύγει τη 12η θέση που υπό προϋποθέσεις οδηγεί στην Α2 Ερασιτεχνική.

Το σημερινό παιχνίδι είναι από αυτά που μπορούν να χαρακτηριστούν…τρελά, καθώς οι συνεχόμενες εναλλαγές στο σκορ και τα γκολ που έπεφταν βροχή, αποτέλεσαν το “κερασάκι” στην τούρτα για τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Παλαιού Σκυλιτσίου. Μάλιστα, πολύ…δουλειά είχαν και οι δύο τερματοφύλακες καθώς εκτός των 7 τερμάτων αρκετές ήταν οι φορές που χρειάστηκαν να φωνάξουν “παρόν” σε εκατέρωθεν ευκαιρίες.

Τον…χορό των γκολ άνοιξε η ΑΕ Χαρίεσσας στο 15′ λεπτό, όταν ο Κατσουγιαννόπουλος έκανε την βαθιά μπαλιά, ο Σταυρίδης κοντρόλαρε ωραία, πάσαρε στον επερχόμενο Σιδηρόπουλο και αυτός με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Μυλωνά για το 0-1. Στο 26′ ο Άρης έφερε το ματς στα ίσια με τον MVP της ομάδας στο νικητήριο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική, Σωτήρη Παπαδόπουλο ο οποίος δέχτηκε την ωραία κάθετη πάσα του Κώστα Παπαδόπουλο και με πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 49′ η ΑΕΧ μπήκε και πάλι μπροστά στο σκορ και πάλι με τον Σιδηρόπουλο, ο οποίος με ωραίο πλασέ έκανε το 1-2 πετυχαίνοντας το 8ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα. Όμως και πάλι ο Άρης είχε την απάντηση και συγκεκριμένα στο 56′ όταν ο Κώστας Παπαδόπουλος αυτή τη φορά μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με πλασέ νίκησε τον Αντιφάκο.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Άρης ολοκλήρωσε την ανατροπή, με “θύτη” αυτή τη φορά τον υψηλόσωμο Χρήστο Ανδρέου ο οποίος με ωραία ατομική προσπάθεια και ιδανικό τελείωμα έκανε το 3-2 για την ομάδα του. Στο 73′ σημειώθηκε το γκολ του αγώνα, όταν ο Παναγιώτης Πολυζόπουλος “ζύγισε” το σουτ έξω από την περιοχή, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Αντιφάκο και το τελικό 4-3 διαμόρφωσε ο Σταύρος Κελεσίδης στο 88′.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μυλωνάς, Κουτσιάδης, Πατρίκας, Πετικόπουλος, Στυλίδης, Παπαδόπουλος Κ. (57′ Πολυζόπουλος), Συρόπουλος (60′ Μιμίνι), Μωραϊτης Γ., Ανδρέου (62′ Μουρτζίλας), Τσίπης, Παπαδόπουλος Σ.

ΑΕ Χαρίεσσας : Αντιφάκος, Λέσκας (46′ Παυλίδης), Θεοδωρόπουλος, Τσίπης, Κατσουγιαννόπουλος (46′ Μπαζάτης), Κανδηλίδης, Τόσκα, Κελεσίδης, Σταυρίδης, Σιδηρόπουλος, Χρυσαφίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected