Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League – Το pre game των σημερινών αγώνων

69e0b53dd9a0cb2fe35086bc754c0497_LΤσέλσι – Παρί Σεν Ζερμέν

Οποιαδήποτε από τις δυο ομάδες καταφέρει να σκοράρει νωρίς θα αλλάξει τα δεδομένα της πρόκρισης στους «4» του Champions League

Μπορεί ο Ζοσέ Μουρίνιο στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης της Παρί Σεν Ζερμέν, να χαρακτήρισε ανέκδοτο το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του στο φινάλε του πρώτου αγώνα, δείχνοντας τη δυσαρέσκειά του για την αντίδραση της ομάδας του, αλλά παρόλα αυτά ένα γρήγορο γκολ στη ρεβάνς μπορεί να δώσει στην Τσέλσι το πάνω χέρι. Η ήττα με 3-1 των Άγγλων στο παιχνίδι στο «Παρκ Ντε Πρενς»  δίνει μεν το προβάδισμα στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά αν οι «μπλε» του Λονδίνου σκοράρουν νωρίς τότε με ένα ακόμη γκολ θα έχουν στα χέρια τους την πρόκριση.

Στην αντίπερα όχθη, το ίδιο ισχύει και για τους Γάλλους. Μπορεί να αγωνιστούν χωρίς τον Ιμπραΐμοβιτς, που είναι τραυματίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν άλλα επιθετικά «όπλα» (πχ Καβάνι, Λαβέτσι). Έτσι, με ένα γρήγορο γκολ θα φέρουν σε ακόμη δυσκολότερη θέση τους Λονδρέζους που πλέον θα χρειάζονται 3 τέρματα για παράταση και 4 για πρόκριση, ενώ όσο κρατούν την εστία τους ανέπαφη θα βρίσκονται όλο και πιο κοντά στα ημιτελικά του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

http://youtu.be/3tT6YMB5kXQ

Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης

Μετά το 3-0 στην Ισπανία, πολύ δύσκολα δεν θα δώσουν οι «μερένχες» το παρών στα ημιτελικά του Champions League

Τον άτυπο τίτλο του φαβορί του ζευγαριού επιβεβαίωσε η Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο ματς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», όπου επιβλήθηκε με 3-0 της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι Μαδριλένοι δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν των «λαβωμένων» Γερμανών και να γείρουν αποφασιστικά την πλάστιγγα υπέρ τους. Έτσι, το βραδύ της Τρίτης (8/4, 21.45) στη Βεστφαλία η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αναζητά σχεδόν το θαύμα, ενώ ο Κάρλο Αντσελότι γνωρίζει πως με ένα εκτός έδρας γκολ η… σεμνή τελετή θα λάβει πρόωρα τέλος.

Πλέον αμφότερες οι δυο αντίπαλοι έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς της φάσης των «8» του Champions League, με τον Κλοπ να έχει ξανά στη διάθεσή του το «βαρύ πυροβολικό» ονόματι Λεβαντόφσκι. Στην αντίπερα όχθη, ο τεχνικός της «βασίλισσας» πιθανότατα θα αφήσει στον πάγκο τον Κριστιάνο Ρονάλντο που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης και αναμένεται να προφυλαχτεί.

http://youtu.be/BDB2JQdGfMM

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected