Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League – Τα “φώτα” στη Μαδρίτη

d61e2519883741f98bc1f862e5f80f27_LΗ Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στη ρεβάνς του 1-1 του «Καμπ Νου» με τις δύο ομάδες να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς και για το πρωτάθλημα.

Όλα ανοιχτά έχουν μείνει στο ζευγάρι της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Αυτό γιατί οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Καμπ Νου» στην πρώτη αναμέτρηση.

Οι δύο σύλλογοι εκτός από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση κοντράρονται και στο πρωτάθλημα της Ισπανίας για τον τίτλο του πρωταθλητή και όποια από τις δύο πάρει την πρόκριση σήμερα θα πάρει και ψυχολογία για τη συνέχεια της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Οι «ροχιμπλάνκος» θα έχουν μία τεράστια απουσία να αντιμετωπίσουν, καθώς εκτός αγώνα θα μείνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ντιέγκο Κόστα που ταλαιπωρείται από τραυματισμό, που προήλθε στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι έχουν αρκετούς λόγους να αισιοδοξούν, καθώς στην Ευρώπη έχουν 16 νίκες στα τελευταία τους 17 παιχνίδια στο «Βιθέντε Καλντερόν». Εκτός από τον Ντιέγκο Κόστα, αμφίβολος είναι και ο Αρντά Τουράν, την ώρα που από την Μπαρτσελόνα θα απουσιάσουν οι Ζεράρ Πικέ και Βίκτορ Βαλντές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected