Κατηγορίες
Αθλήματα

Γουίμπλεντον – Στον τελικό ο Τζόκοβιτς μετά από ένα συναρπαστικό ματς (vid)

dddΌποτε παίζει τάι μπρέικ ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Γουίμπλεντον, δεν χάνει τον αγώνα. Ο Γκριγκόρ Ντίμιτροφ δεν το ήξερε αυτό και παρά την εκπληκτική προσπάθεια του δεν κατάφερε να το αλλάξει. 17/17 έχει ο Νόβακ Τζόκοβιτς στα τάι μπρέικ και την Κυριακή (6/7, live από το Sport24.gr) θα αγωνιστεί για 14η φορά σε τελικό Grand Slam.

Το Νο1 του ταμπλό και νικητής το 2011 επιβλήθηκε 6-4, 3-6, 7-6 (7-2), 7-6 (9-7) του Βούλγαρου Νο11 του ταμπλό στον πρώτο ημιτελικό των ανδρών.

Ο Ντίμιτροφ έπαιξε φτωχά στα δύο τάι μπρέικ και ενώ είχε το πάνω χέρι στο τέταρτο σετ, είχε τρεις φορές την ευκαιρία να πάρει το τάι μπρέικ στο σετ και να οδηγήσει το παιχνίδι στο πέμπτο και αποφασιστικό σετ, άνοιξε την πόρτα στον Τζόκοβιτς.

Για περίπου ενάμισι σετ ο αγώνας δεν έδειχνε πως θα είχε αυτή την έντονη κατάληξη. Ο Σέρβος που θα επιστρέψει στο Νο1 αν κατακτήσει το τουρνουά, έκανε break στο πέμπτο γκέιμ του πρώτου σετ, όντας σχεδόν αλάνθαστος στο πρώτο σερβίς. Το πήρε με 6-4.

Έχασε διπλή ευκαιρία να προηγηθεί με 4-1 στο δεύτερο σετ. Με ορισμένα μαγικά περάσματα στο φιλέ και το εκτυφλωτικό slice μπάκχαντ που διαθέτει ο Ντίμιτροφ πήρε πέντε συνεχόμενα γκέιμ και το σετ με 6-3.

Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές:

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected