Κατηγορίες
Football League

Football League – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ο Ολυμπιακός!

0b12d04e2139f081eae1594b3477f45b_LΔεν ήταν μόνο ο Λεόν που θέλησε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό Βόλου και ο Καραμανλής.

Απ’ ό,τι φαίνεται, το δρόμο της αποχώρησης από την ερυθρόλευκη ομάδα, θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews ο Ορέστης Νικολόπουλος κατέθεσε προσφυγή σε βάρος της βολιώτικης ομάδος (ήταν εκτός αποστολής για τον αγώνα της Δευτέρας) και θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν, ενώ για την πατρίδα του αναχώρησε ο Ροδρίγο Ντεπέτρις. Μάλιστα, ο Αργεντινός φέρεται να έχει μεταφέρει σε συμπαίκτες του ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει…

Στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, οι διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου είχαν εμφανιστεί καθυσηχαστικοί. “Όλοι οι παίκτες θα κάνουν Καλά Χριστούγεννα, δεν θα υπάρχει καμία οικονομική εκκρεμότητα προς τους ποδοσφαιριστές” είχε ειπωθεί, αλλά τις τελευταίες ημέρες τα προβλήματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας…

c4cbaf11d32f9cb6a173637620e24413_L

Το γεγονός ότι η διοίκηση είναι διατεθειμένη να εκχωρήσει τις μετοχές της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, σε όποιον εκδηλώσει ενδιαφέρον, με αντίτιμο το συμβολικό ποσό του ενός (1) ευρώ επισημαίνεται σε ανακοίνωση-απάντηση στους «επαγγελματίες αμφισβητίες και εκ του ασφαλούς σωτήρες».

Μετά την ανακοίνωση του συνδέσμου Austrian Boys για την πορεία της ομάδας, τόσο αγωνιστικά στα πρωτάθλημα όσο και στο διοικητικό και οικονομικό τομέα, οι διοικούντες την ΠΑΕ απαντούν στην ερωτήματα που τέθηκαν με ειρωνία, κάνοντας λόγο για ανέξοδη κριτική που γίνεται από “επαγγελματίες αμφισβητίες και εκ του ασφαλούς «σωτήρες»”. Πριν από περίπου δέκα ημέρες σύσσωμη η διοίκηση της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ είχε παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μέσω της οποίας ενημέρωνε τους φιλάθλους για την κατάσταση στον Ολυμπιακό και καλούσε τον κόσμο να ανταποκριθεί και να στηρίξει την ομάδα πηγαίνοντας στο γήπεδο. Οι πωλήσεις όμως των εισιτηρίων κινούνται σε χαμηλά επίπεδα, κάτι που έχει απογοητεύσει τη διοίκηση.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε τονίζεται το εξής:

“Την ώρα που η ομάδα μας περνά μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, εξ αιτίας των δικών της οικονομικών προβλημάτων, που χρόνια τώρα συσσωρεύονταν, αλλά και της γενικότερης κατάστασης της χώρα μας, αντί της συμπαράστασης που εύλογα θα περιμέναμε από όλους όσοι διατείνονταν ότι την αγαπούν, γινόμαστε δέκτες κακόβουλων απόψεων και σχολιασμών. Αφού ξεκαθαρίσουμε για πολλοστή φορά ότι όλοι εμείς που αναλάβαμε τις τύχες της ομάδας από το περασμένο καλοκαίρι, κινηθήκαμε ανιδιοτελώς και από τη βαθιά μας πίστη ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ιδέα, που όλοι μας οφείλουμε να υπηρετήσουμε προσφέροντας με όσες δυνάμεις και δυνατότητες έχουμε, καλούμε όποιον μεγαλοεπενδυτή ή μικροεπενδυτή έχει τη διάθεση και τη δυνατότητα να προσφέρει, να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Σε αυτή την περίπτωση διαβεβαιώνουμε ότι οι μετοχές της ΠΑΕ θα του εκχωρηθούν με το συμβολικό αντίτιμο του ενός (1) ευρώ, ακριβώς γιατί σε κανένα από εμάς δεν υπάρχει έστω και σαν υστερόβουλη σκέψη η κερδοσκοπία στην ενασχόληση μας με την ομάδα που αγαπάμε.

Σε αντίθετη περίπτωση καλούμε τους επαγγελματίες αμφισβητίες και εκ του ασφαλούς «σωτήρες» να σταματήσουν τις διάφορες κακοήθειες περί «ομηρίας» της ομάδας και αν πράγματι έχουν και την παραμικρή ευαισθησία και ενδιαφέρον γι αυτήν, να συμπαραταχτούν και να δώσουν μαζί μας την σκληρή μάχη για το μέλλον της. Από άκοπη και ανέξοδη κριτική χορτάσαμε, είναι η ώρα για πράξεις ουσίας. Για τη διοίκηση της ΠΑΕ”.

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected