Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Επέστρεψε στην Καρδίτσα ο Γκουγκούδης

629bd10cacd492bcfae42d2d546bf9a3_LΈξι μήνες κράτησε η θητεία του Γκουγκούδη μακρυά από την Αναγέννηση.

Ο 26χρονος δεξιός μεσοαμυντικός θα ξαναφορέσει τη φανέλα της καρδιτσιώτικης ομάδας. Η συμφωνία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής και ο Καρδιτσιώτης ποδοσφαιριστής αποτελεί την τρίτη προσθήκη για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μετά από αυτές των Δημοσθένη Τζέκου και Σωτήρη Τσιλούλη. Ο Γκουγκούδης αποτέλεσε στόχο και άλλων ομάδων, μεταξύ των οποίων και η Κέρκυρα, ωστόσο, ο 26χρονος προτίμησε το γνώριμο περιβάλλον της ομάδας που αγωνίστηκε επί τρεις συνεχόμενες σεζόν (2012-15), καταγράφοντας 73 συμμετοχές και 6 γκολ σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Στο α’ μισό της σεζόν ο Γκουγκούδης κατέγραψε 9 συμμετοχές και ένα γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ταλαντούχος πολυθεσίτης παίχτης θα ολοκληρώσει τη σεζόν στους Κιτρινόμαυρους και από το καλοκαίρι βάζει πλώρη για την πρόκληση της Superleague αφού τα βρήκε σε όλα με τον Ατρόμητο.

Σχετικά με την επιστροφή του στην Αναγέννηση, ο Σπύρος Γκουγκούδης μίλησε αποκλειστικά στο KarditsaSportiva, τονίζοντας: «Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στην Αναγέννηση, την ομάδα απ’όπου κατάγομαι. Για μένα είναι μεγάλη ευχαρίστηση να αγωνιστώ ξανά με την ομάδα που μόνο καλές αναμνήσεις έχω να θυμάμαι και που θα βρεθώ σε ένα οικείο περιβάλλον, ξανασμίγοντας με συμπαίχτες και προπονητικό τιμ. Το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, όπως έκανα και τα προηγούμενα χρόνια, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

karditsasportiva.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected