Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Τέλος και επίσημα από την Ακαδημία Μακροχωρίου οι Μανιόπουλος και Παπαδόπουλος

12313530_1650130618591316_1093286264777594054_nΔύο ποδοσφαιριστές που βοήθησαν σημαντικά την περσινή σεζόν την Ακαδημία Μακροχωρίου, αποτελούν παρελθόν. Αβέβαιο το μέλλον και για Απόσογλου!

Στα αξιοσημείωτα της χρονιάς που πέρασε στην Α2 Ερασιτεχνική ήταν βεβαίως η αξιόλογη πορεία των “βυσσινί” στο πρωτάθλημα (6η θέση με 32 βαθμούς) αλλά και η παρουσία του ρόστερ της ομάδας, που ήταν κάτι παραπάνω από θετική.

Πολύτιμος κρίκος βεβαίως αυτής της αλυσίδας ο Γιώργος Απόσογλου, ο οποίος βρέθηκε για δεύτερη σεζόν στο τιμόνι της ομάδας ωστόσο οι πληροφορίες που έρχονται από το στρατόπεδο του συλλόγου, κάνουν λόγο για οριστική αποχώρηση του νεαρού τεχνικού, έχοντας ήδη κρούση από άλλες ακαδημίες του νομού.

Παρελθόν την ίδια ώρα αποτελούν και δύο από τα πλέον έμπειρα στελέχη της περσινής ομάδας, ο Γιώργος Μανιόπουλος και ο Κώστας Παπαδόπουλος, με τον δεύτερο μάλιστα να έχει ήδη ανακοινωθεί από τον Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Σε κάθε περίπτωση, σύντομα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση όσον αφορά το μέλλον της Ακαδημίας αλλά και της ανδρικής ομάδας, με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν ως είθισται άλλωστε τη συγκεκριμένη περίοδο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected