Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) ΑΟ Καρδίας – Καβάλα 1-1 (vid)

14570679_1770421983170699_5451844245935931347_oΟ ΑΟΚ στο ντεμπούτο του Άγγελου Διγκόζη στον πάγκο, αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΑΟ Καρδίας, χάνοντας ακόμη περισσότερο έδαφος όσον αφορά την κορυφή.

Κόντρα σε μια ομάδα που αποδεικνύεται σκληρό καρύδι παρά το γεγονός πως είναι νεοφώτιστη, η ομάδα της Καβάλας τα βρήκε…σκούρα ευρισκόμενη μάλιστα πίσω σκορ για περισσότερο από 65 λεπτά. Σύμφωνα με την proininews, οι “κυανόλευκοι” παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι ειδικά στο δεύτερο μέρος όπου πίεσαν τόσο για την ισοφάριση όσο και για την ανατροπή.

Ο ΑΟ Καρδίας ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και εξαιρετικός ανασταλτικά, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο στον ΑΟΚ, ο οποίος είχε ευκαιρίες αλλά όχι κλασικές. Απεναντίας οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στο σκορ και μάλιστα με το….καλημέρα, ένα τέρμα που σημείωσε ο Ξανθόπουλος το οποίο και άλλαξε τις ισορροπίες από πολύ νωρίς.

ORASI TV

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 7` με πλασέ του Μπρατσιάνι πάνω από το δοκάρι, στο 9` με τον Παβίσεβιτς που αστόχησε από κοντά, στο 25` με τον Παππά και στο 39` με τον Παβίσεβιτς. Στο ίδια διάστημα ο ΑΟ Καρδίας είχε καλές στιγμές με τον Προσκυνητόπουλο στο 17` και πάλι με τον ίδιο παίκτη στο 37`.

Στην επανάληψη στο 49` αστόχησε ο Παβίσεβιτς από πάσα του Λαδάκη, στο 60` ο Χαρίσης απείλησε τον Αθανασίου το ίδιο και στο 61` με σέντρα σουτ του Γίδαρου που δεν πρόλαβε ο Χαρίσης.

Το γκολ της ισοφάρισης για τον ΑΟΚ σημειώθηκε στο 67π λεπτό και ήταν το πρώτο του Λαδάκη με την κυανόλευκη φανέλα. Στο 86` διαδοχικά σουτ του Παππά και του Λαδάκη,  εξουδετερώθηκαν από το Φαρμάκη.

Συνθέσεις

AO Kαρδίας : Φαρμάκης, Βόσδου , Κουκουρώνας, Δ. Μπιμπισίδης, Γ. Μπιμπισίδης, Γίδαρος, Ξανθόπουλος, Στεφανίδης (55΄ Μάντζιος), Κωνσταντινίδης (74΄ Αγτζίδης), Χαρίσης (82΄ λ.τ. Τόπτσης), Προσκυνητόπουλος.

Καβάλα: Αθανασίου, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Γιαλούσης, Δέντσας, Λαδάκης, Κασαπάκης (37΄ λ.τ. Παπαδόπουλος ), Παππάς, Λίτσκας (46΄ Μπλιός), Μπρατσιάνι (77` Μπαντάνης), Παβίσεβιτς

δείτε το LIVE της 5ης αγωνιστικής στη Γ Εθνική

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected