Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) Αχαϊκή – Αστέρας Αμαλιάδας 1-0. Ένσταση οι φιλοξενούμενοι!

asteras-23-10-2016Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Αστέρας Αμαλιάδας στην Κ. Αχαγιά από την Αχαϊκή, αλλά όλα φαίνεται πως θα κριθούν στις δικαστικές αίθουσες.

Σύμφωνα με το amaliadanews, οι γηπεδούχοι χρησιμοποίησαν τον Ντένις Μενίκου, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Κωστούλας στο 66ο λεπτό.

Πως έχει όμως το θέμα; Ο Μενίκου είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα. Οπότε ήταν τιμωρημένος και δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στον σημερινό αγώνα. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι τον χρησιμοποίησαν με αποτέλεσμα, η διοίκηση του Αστέρα να το πάρει στα υπόψιν της και να καταθέσει ένσταση.

Βάσει του Ποινικού Κώδικα της ΕΠΟ:

Οι παρατηρήσεις (κίτρινες κάρτες) που δίδονται κατά την διάρκεια μίας διοργάνωσης (πρωταθλήματος ή κυπέλλου) δεν μεταφέρονται σε μία άλλη διοργάνωση, μεταφέρονται όμως από τον ένα γύρο στον επόμενο γύρο της ίδιας διοργάνωσης, (πρωτάθλημα ή κύπελλο) της ίδιας αγωνιστικής περιόδου. Οι ποινές από παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού πρωταθλήματος ισχύουν και μεταφέρονται σε περίπτωση μετακίνησης του ποδοσφαιριστή την ίδια αγωνιστική περίοδο σε επαγγελματικό πρωτάθλημα διαφορετικής κατηγορίας, ή στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, αλλά δεν ισχύουν και δεν μεταφέρονται στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων. Οι ποινές από παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ισχύουν και μεταφέρονται στους αγώνες των τοπικών κατηγοριών.

Εάν δικαιωθεί ο Αστέρας Αμαλιάδας θα πρέπει να πάρει το ματς στα χαρτιά με 0-3.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected