Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) ΑΕ Ερμιονίδας – Αιολικός 0-0

Χωρίς τίτλοΙσόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας του Αιολικού στην Ερμιονίδα, που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής στον 3ο Όμιλο της Γ Εθνικής.

Το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο, με γνώμονα τις φάσεις που δημιούργησαν οι δύο ομάδες και με δεδομένες τις κακές καιρικές συνθήκες, αφού έβρεχε καταρρακτωδώς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το ότι στο γήπεδο υπάρχει συνθετικός τάπητας, βοήθησε στο να παιχτεί όσο το δυνατόν περισσότερο ποδόσφαιρο.

Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο ημίωρο και παιχνίδι κέντρου, οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Αποστολίδη (32′) το σουτ του οποίου έφυγε άουτ. Ακολούθως, ο Μίχος σε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ είδε τον Πονηρό να διώχνει σε κόρνερ. Η Ερμιονίδα πίεσε προς το τέλος του ημιχρόνου και έχασε καλή ευκαιρία στο 37ο λεπτό, σε σέντρα του Σαμαρά που δεν πρόλαβε ο Τζιέρης να κάνει την προβολή, αλλά και στο 42ο λεπτό σε σουτ του Αποστολίδη που έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το φιλμ της αναμέτρησης στο sportlesvos.gr

Συνθέσεις

ΑΕ Ερμιονίδας : Πονηρός, Παναγιώτου, Σαμαράς, Τζιέρης, Νότης, Κιοσσές, (88′ Παιδάκης), Παλαιοπάνος, Τσόφλιος (90′ Σχοινάς), Αποστολίδης, Τριμπόνιας (70′ Σελμανάι)

Αιολικός (Γ. Πολλαετίδης) : Ζαχαρής, Ιωαννίδης, Κρητικός, Ταχιάς, Καπταγιάννης, Κεσίδης, Ευσπαθίου (90′ Λαλάς), Μίχας, Χρήστου, Παληγεώργος (86′ Σπάρταλης), Ραζάκ (80′ Μπουρούς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected