Κατηγορίες
Football League

Στην κόψη του ξυραφιού το ματς στις Σέρρες!

Και ενώ όλα έδειχναν πως ο Πανσερραϊκός θα έχει ένα ήσυχο απόγευμα κόντρα στην Καλλιθέα, καθώς αυτό προμήνυαν το καλό ξεκίνημα της ομάδας στο ματς και το γρήγορο γκολ του Βοσκόπουλου στο 12΄, το τελικό 1-1 μάλλον ικανοποιημένους θα πρέπει να αφήνει τους «κόκκινους»!

Η αντεπίθεση της ομάδας του Νίκου Κούρμπανα στο δεύτερο ημίχρονο έφερε την ισοφάριση και αρκετές ακόμη ευκαιρίες για να έρθει και το διπλό, κάτι το οποίο δεν έγινε κυρίως λόγω της ατυχίας της και της αδυναμίας της να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις καλές στιγμές που της παρουσιάστηκαν.

Οι Σερραίοι ήταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίωρο έχοντας πέρα από το γκολ ένα δοκάρι και κάποιες καλές στιγμές, ωστόσο από τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου άρχισαν να οπισθοχωρούν και να δίνουν χώρο στην Καλλιθέα, κάτι το οποίο συνεχίστηκε και με την έναρξη του δευτέρου μέρους με αποτέλεσμα να έρθουν πέρα από την ισοφάριση του Κρεββατά στο 49΄ και τρεις ακόμη σπουδαίες ευκαιρίες, οι οποίες θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει το ματς.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Διλμπέρη έβγαλαν κούραση στο δεύτερο ημίχρονο, έλλειψη συγκέντρωσης, άφησαν χώρους στους φιλοξενούμενους στην προσπάθεια τους να βγούνε μπροστά και να διεκδικήσουν ένα δεύτερο γκολ, με τον προπονητή των «λιονταριών» να χρησιμοποιεί και Τσούτση και Πόζογλου, ωστόσο όπως προαναφέραμε το τελικό 1-1 κρίνεται θετικό αν αναλογιστεί κανείς πως εξελίχθηκε το ματς.

δείτε φωτογραφίες στο serressport.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Ιωαννίδης, Φούσου (74′ Τσούτσης), Γαβριηλίδης, Τσιμίκας, Ρούτσης, Κανούλας (59′ Πόζογλου), Γκούρτσας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Τσώνης, Γκίνη, Σταμόπουλος, Πινιώτης (53′ Κατσικογιάννης), Ταλέντο (70′ Σταματάκος), Κρεββατάς (72′ Γουόρντεν), Μπέλης, Σμυρλής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected