Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Στόχος η δεύτερη θέση!

Ο ΠΑΟ Βάρδας θα επανέλθει σε επίσημο ματς μετά από διάστημα τριών εβδομάδων (αφού μετά τον αγώνα του στις 2 Απριλίου με τον Αστέρα ακολούθησε και το ρεπό του στο πρόγραμμα. Κι έχει μπροστά του τον αγώνα με τη Θήβα, την οποία υποδέχεται στο “Γρηγ. Καλάκος”.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia.gr, οι “πράσινοι” της Βουπρασίας έχουν συγκεκριμένο στόχο για το διάστημα που απομένει: Θέλουν να διατηρηθούν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στην οποία βρίσκονται πίσω μόνο από την πρωτοπόρο και ουσιαστικά σίγουρη εδώ και καιρό πρωταθλήτρια Παναχαϊκή. Κλείνοντας έτσι με απόλυτη επιτυχία την έτσι κι αλλιώς ήδη πετυχημένη χρονιά τους.

Έχουν 42 βαθμούς ως τώρα και “απειλούνται” κυρίως από τη Χαλκίδα (εξαιρετική στον β’ γύρο) που έχει 39 ενώ υπάρχει στη συνέχεια και μεταξύ τους ματς στην Εύβοια, ενώ τέταρτη είναι η Ερμιονίδα που έχει 38 βαθμούς και στη συνέχεια υπάρχει και μεταξύ τους ματς στο «Γρ. Καλάκος».

Όσον αφορά συνοπτικά το πρόγραμμα για τον ΠΑΟΒ, ασφαλώς και δεν είναι το πιο …εύκολο, καθώς έχει να παίξει τώρα εντός με Θήβα, στη συνέχεια υπάρχουν δυο σερί εκτός έδρας ματς με Φωστήρα και Χαλκίδα, ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας με την Ερμιονίδα, ενώ η χρονιά κλείνει στο Άργος με αναμέτρηση κόντρα στον Παναργειακό.

Αναμετρήσεις με το δικό τους βαθμό δυσκολίας, άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο, με τη «Μπάρτσα» να καλείται να μαζέψει όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται για να τερματίσει στην περίοπτη δεύτερη θέση.

Στα της προετοιμασίας, ο τεχνικός Ηλίας Φωτόπουλος έκανε την τελευταία προπόνηση πριν το Πάσχα την Μ. Πέμπτη, ενώ στη συνέχεια δόθηκε τετραήμερο ρεπό, με την επιστροφή στις προπονήσεις την Τρίτη. Ημέρα από την οποία μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το ματς κόντρα στη Θήβα.

Στο κομμάτι του έμψυχου υλικού, με την μέχρι τώρα εικόνα για την προσεχή αναμέτρηση κόντρα στους Βοιωτούς: Εκτός πλάνων βρίσκεται ο Γιώργος Πολίτης που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες. Αντίθετα, έχει εκτίσει τη δική του μια αγωνιστική ο Γιώργος Κοκκίνης και υπολογίζεται, κάτι που ισχύει και για τον στρατευμένο Δημήτρη Πατάπη που επέστρεψε στις προπονήσεις από την περασμένη εβδομάδα καθώς πήρε μετάθεση στην Πάτρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected