Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκη ελπίδας!

Αναπτερώθηκαν οι ελπίδες παραμονής της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στη Γ Εθνική μετά τη νίκη με 1-0 επί της Προοδευτικής, αν και παραμένει τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα καθώς ο Ηλυσιακός την ίδια ώρα επικρατούσε με 0-2 επί της Ρόδου.

Όπως αναφέρει το grandsport.gr, η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ξεκίνησε δυνατά και στο 3’ είχε τη πρώτη καλή στιγμή με τον Τσίτα να πλασάρει όμως ο Σκιαθίτης μπλόκαρε. Στο 6΄ο Αρσένιεβιτς έκανε παράλληλη σέντρα αλλά απομάκρυναν οι αμυντικοί . Στο 17’ νέα ευκαιρία για το ΙΝΚΑ με εκτέλεση φάουλ του Σουμπασάκη, έδιωξε με τις γροθιές ο Σκιαθίτης. Στο 24’ πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με τον Κανελλόπουλο να μη μπορεί από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ένα λεπτό αργότερα ο Αρσένιεβιτς νικήθηκε από τον Σκιαθίτη που απομάκρυνε ενστικτωδώς και στο 27’ η κεφαλιά του Κυτράκη πέρασε άουτ. Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Σουμπασάκης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Σκιαθίτη.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και είχαν ευκαιρίες με τους Κανελλόπουλο και δύο φορές με τον Καλαϊτζίδη όμως δεν έφτασαν στο γκολ. Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ανέβασε μετά το 55’ ρυθμό, και απείλησε με τον Βεστάκη αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Νέα ευκαιρία στο 68’ με τον Βεστάκη και πάλι μετά από κόρνερ του Ντεντάκη και στο 74’ ήρθε το πολυπόθητο γκολ με τον Τσίτα να κάνει το 1-0. Στο 84’ ο Κυτράκης έχασε μεγάλη ευκαιρία και στο 85’ ο Βουρβαχάκης δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα των Χανιωτών! Το 1-0 διατηρήθηκε ως το φινάλε και η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ πήρε μία σπουδαία νίκη κόντρα στην Προοδευτική.

Συνθέσεις

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Βλαχάκης, Βουρβαχάκης, Παληγεώργος, Δημήτρης, Ντεντάκης, Κυτράκης, Ζντράβκοβιτς, Σουμπασάκης(90’ Γιακουμάκης), Αρσενίεβιτς(86’ Σταθινάκης), Τσίτας, Βεστάκης (75’ Περδικάκης)

Προοδευτική: Σκιαθίτης, Τσαραούσης, Ξυγκάκης, Ζίζηλας, Ζαχαράτος, Ντάλλας, Μαμιδάκης, Χρήστου, Κανελλόπουλος, Πέππας (71’ Γιακούπι), Καλαϊτζίδης (61’ Μόσχος)

Φωτογραφία: athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected