Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αιολικός, πρώτη προπόνηση σεζόν 2017/2018 (photos+vid)

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε ο Αιολικός, στο Στάδιο Μυτιλήνης, παρουσία φιλάθλων του που εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και βρέθηκαν στις εξέδρες για να πάρουν… μυρωδιά από την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, συνολικά 15 παίκτες βρέθηκαν στο χροτάρι του “Ταρλά”, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Πολλαετίδη, του γυμναστή Βασίλη Σταυρινού και του κόουτς τερματοφυλάκων Δημήτρη Πολυζώνη. Παρόντες και ο πρόεδρος Σταύρος Γριπιώτης, με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, όπως και ο Γενικός Αρχηγός Στέλιος Ματζουράνης.

Από την πρώτη προπόνηση απουσίαζαν δικαιολογημένα ο Δημήτρης Κεσίδης, που θα βρίσκεται την Τετάρτη στη Μυτιλήνη, καθώς και ο Μιχάλης Κριπιντίρης. Συμμετείχαν πάντως και αρκετά νέα πρόσωπα, αφού πέραν του Μηνά Πτηνόπουλου για τον οποίο το “SL” σας ενημέρωσε το μεσημέρι, τη φανέλα του Αιολικού θα φορά επίσης και ο Χρήστος Παλαμουτσής που αποκτήθηκε από την ΑΕΛΚ Κ19. Στους “νέους” κατατάσσεται ακόμη και ο Θωμάς Παπαδόπουλος, που είχε παραχωρηθεί πέρυσι στη Ζενές Ες του Λουξεμβούργου, αλλά “επαναπατρίστηκε”.

Συμμετείχαν επίσης οι τερματοφύλακες Ζαχαρής, Γιώτας, Αλεξίου και οι Καπταγιάννης, Κρητικός, Τάχιας, Καδής, Διακορώνας, Παληγεώργος, Λαλάς, Χρήστου, Πτηνόπουλος, Παπαδόπουλος, Παλαμουτσής και ο Καμερουνέζος Νγκομεκόμε.

περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο στο sportlesvos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected