Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Μακεδονικός – Αλμωπός Αριδαίας 1-3

Δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα ο Αλμωπός Αριδαίς, που πέρασε από τους Αμπελόκηπους (εκεί διεξήχθη τελικά το παιχνίδι) με το εμφατικό 1-3 κόντρα στον ιδιαίτερα ενισχυμένο Μακεδονικό.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη είχε πολύ καλή απόδοση στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα και παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι πίεσαν στο δεύτερο μέρος, δεν πτοήθηκε και με τέρματα των Μεντί (από τους κορυφαίους των “κυανολεύκων”) και Πετρίδη, έφτασε στο τελικό 1-3.

Το 0-1 σημείωσε στο 21 ‘ ο Αλέξανδρος Μεντής, οι νεοφώτιστοι όμως έφεραν το ματς στα ίσια με σκόρερ τον Τουμανίδη. Ο Αλμωπός όμως είχε τις επιθετικές λύσεις και έτσι ξεκινά τη φετινή του “περιπέτεια” στον 2ο όμιλο με ιδανικό τρόπο.

Συνθέσεις

Μακεδονικός : Γουμάγιας, Μπουλγκουρίδης, Βόσδου (81′ Βοσνιάδης), Παπατζίκος, Αντωνιάδης (49′ Κανούλας), Ζαφειρίδης (83′ Ζαγναφέρης), Ηλιόπουλος, Τουμανίδης, Παπαποστόλου, Διαμαντίδης, Γαρύφαλλος

Αλμωπός Αριδαίας : ένιος, Μεντί, Θόρια (55′ Αναστασιάδης), Σαμαρόπουλος, Ελευθεριάδης Γ., Μεντής, Πετρίδης, Κιουλτζόπουλος, Ελευθεριάδης Λ. (87′ Πολύζος), Πετρόφ, Χαρίσης (79′ Τσόλκας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected