Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Μακεδονικός – Εδεσσαϊκός 0-0 (vid)

Tη δυνατότητα να πλησιάσει κι άλλο τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, έχασε ο Μακεδονικός ο οποίος υποχρεώθηκε, στην πρώτη του εντός έδρας ισοπαλία, εν αντιθέσει με τον Εδεσσαϊκό που για τέταρτη σερί αγωνιστική έμεινε αήττητος.

Όπως αναφέρει το SDNA, σ΄ένα παιχνίδι με ελάχιστες αξιόλογες φάσεις οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που στο 33΄έφτασαν κοντά στο 1-0, η κεφαλιά όμως του Γαρύφαλλου αντί για τα δίχτυα του Βόλτση σταμάτησε, στο δοκάρι της εστίας του.

Από το σημείο εκείνο και μετά δεν υπήρξε, κάτι το αξιόλογο από φάσεις με συνέπεια το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρηθεί, ως έχει μέχρι την λήξη του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν, αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Μοναδική καλή στιγμή ήταν αυτή στο 80΄ όταν το σουτ που επιχείρησε, ο Σκαθαρούδης πέρασε άουτ από την εστία του Γουμάγια, με το στείρο 0-0 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης.

Συνθέσεις

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Γουμάγιας, Μπουλγκουρίδης, Παντεκίδης (56’ Ηλιόπουλος), Τουμανίδης, Παπατζίκος, Ζαφειρίδης (69’ Παπαποστόλου), Ποκόνγκ (76’ Στασινόπουλος), Γαρύφαλος, Διαμαντίδης (90’ Βόσδου), Τσουκάνης, Κανούλας.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Ηλίας Σαπάνης): Βόλτσης, Ουζούνης, Κιόρτσης, Κούμπους, Χαραβιτίδης, Παπαγεωργίου, Καρακούτης (46’ Καράμπελας), Γολιδόπουλος (76’ Προύντσης), Ταουσάνης (88’ Κάρτζιος), Σκαθαρούδης, Τσουμάγκας (80’ Ιωσηφίδης).

πηγή βίντεο : ORASI TV

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected