Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Διαιτησία

ΕΠΣ Ημαθίας (Α Ερασιτεχνική) : Πρωτιές στους ορισμούς σε play off και play out για Παζαρτζικλή και Αργυρίου

Με τη διεξαγωγή των play off και play out, έπεσε η αυλαία της Α Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Μετά την παράθεση των συμμετοχών των διαιτητών στην κανονική διάρκεια, το sportsup.gr, που διατηρεί στα στατιστικά στοιχεία όλων των κατηγοριών αλλά και του Κυπέλλου Ημαθίας, παρουσιάζει τους ορισμούς στους 33 αγώνες των play off και play out της κατηγορίας.

Ορίστηκαν συνολικά 28 ρέφερι, με τους Γρηγόρη Παζαρτζικλή και Βαγγέλη Αργυρίου να λαμβάνουν τους περισσότερους ορισμούς από την Επιτροπή Διαιτησίας.

Ο Παζαρτζικλής έπαιξε ως διαιτητής σε πέντε (5) ματς των play off, τέσσερα εκ των οποίων του Κεραυνού Επισκοπής ενώ ο Αργυρίου σε ισάριθμα παιχνίδια των play out ως βοηθός, τέσσερα εκ των οποίων της ΑΕ Καβασίλων.

Κανείς ρέφερι δεν έπαιξε τέσσερα (4) ματς στα play off, καθώς οι επόμενοι που ακολούθησαν στη σχετική λίστα ορίστηκαν σε τρία (3) (Σαμαράς, Τσίτσης αμφότεροι ως βοηθοί), ενώ μετά τον Αργυρίου στη σχετική λίστα των play out, ακολούθησαν με τέσσερις (4) ορισμούς οι Νησελίτης (ως διαιτητής) και Μητρόπουλος ως βοηθός.

Όσον αφορά τις κόκκινες κάρτες, μόλις δύο ήταν αυτές που βγήκαν από το τσεπάκι των διαιτητών σε play off και play out, με τους Μπαλτζή και Νησελίτη να είσαι οι ρέφερι που τις υπέδειξαν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected