Κατηγορίες
Football League

AE Σπάρτη – Πανελευσινιακός 6-1 (photos)

iliopoulos_kostas_13aug16Η Σπάρτη ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την περίοδο 2016-17 με το νικηφόρο πρώτο φιλικό με σκορ 6 – 1 επί του Πανελευσινιακού.

Ο Σωτήρης Αντωνίου δοκιμάζοντας όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματα ενόψει της νέας περιόδου στη Football League. O Πανελευσινιακός δεν έδειξε πολλά πράγματα αλλά σύμφωνα με το Θανάση Δημόπουλου στόχος της ομάδας είναι να τερματίσει στη μέση της βαθμολογίας. Σε λίγο δηλώσεις των δύο προπονητών και του κορυφαίου του γηπέδου Νεμάνια Αρσενίεβιτς. Πολύ καλός επίσης για τους Λάκωνες ο Κώστας Ηλιόπουλος ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Αντωνίου στις δηλώσεις τόνισε ότι περίμενε περισσότερο κόσμο στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

Τα γκολ:

Ηλιόπουλος το 1–0 στο 5′, Αρσενίεβιτς το 2–0 στο 14′, Ηλιόπουλος το 3–0 στο 20′, Αναστασάκος το 4–0 στο 26′, Ναούμ το 4–1 στο 60′, Βελλίνης το 5–1 στο 86′, Αναστασόπουλος το 6–1 στο 90’+.

Συνθέσεις

ΑΕ Σπάρτη: Κραβαρίτης, Σιώπης, Παπαχρήστος (46′ Παναγιώτου), Καρτσαμπάς, Γιαννίτσης, Μπανούσης (46′ Κατσίκης), Οικονομόπουλος, Ηλιόπουλος, Αρσενίεβιτς, Μπουντόπουλος (46′ Αναστασόπουλος), Αναστασάκος (46΄Βελλίνης).

Πανευλεσινιακός: Στεργιώτης, Κασνέτσης, Κωνσταντινίδης, Αρβανίτης, Σταματάκος, Πλαβούκος, Δημόπουλος, Ρόκας, Ταμπάκης, Ίβιτς, Ζέλιος. Αγωνίστηκαν και οι : Μπότος, Σαμπανίδης, Στόγιος, Πούρνος

περισσότερες φωτογραφίες στο isports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected