Κατηγορίες
Κύπελλο Γ Εθνικής

Κύπελλο Γ Εθνικής (1ος όμιλος) Καμπανιακός – Νέστος Χρυσούπολης 3-3, 4-5 πεν (vid)

Καμπανιακός-Νέστος Χρυσούπολης 3-3 (πεν 4-5)videoΣε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στην Χαλάστρα, ο Νέστος Χρυσούπολης πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου της Γ Εθνικής αποκλείοντας τον Καμπανιακό στην διαδικασία των πέναλτι.

Τυχεροί όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Χαλάστρας αφού είχαν την ευκαιρία να δουν έξι τέρματα, δραματική εξέλιξη αλλά και τη διαδικασία των πέναλτι η οποία κρίθηκε στο τέλος με την απόκρουση του τερματοφύλακα του Νέστου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Καμπανιακό να εμφανίζεται αναγεννημένος και να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά. Το πρώτο γκολ δεν άργησε να έρθει και συγκεκριμένα έπειτα από ατομική προσπάθεια, ο Υψηλός μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ “έγραψε” το 1-0.

Οι “κόκκινοι” συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι και ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Στεφανίδη, και πάλι ο Υψηλός με κοντινή κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν να αντιδράσουν και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 44΄με τον Παναγιωτόπουλο, ο οποίος απέτυχε να νικήσει τον Κηπουρό που απέκρουσε εντυπωσιακά.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Λάσπατζης με σουτ μέσα από την περιοχή και αφού προηγουμένως ο Κηπουρός απέκρουσε δυνατό σουτ του ιδίου παίκτη, μείωσε σε 2-1.

Το παιχνίδι “άνοιξε” για τα καλά, με τη μπάλα πάνω κάτω και 5 λεπτά αργότερα το σουτ του Παναγιωτόπουλου κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Κηπουρού.

περισσότερα στο kampaniasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected