Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Άλλη είχε τη…Δόξα! (vid)

doxa-axaikh-3-1440x564_cΗ Δόξα δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-2 από την Ένωση Ερμιονίδας στο Δημοτικό γήπεδο Μεγαλόπολης στο παιχνίδι για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της Μεγαλόπολης αν και από πολύ νωρίς μπήκε σε θέση οδηγού ανοίγοντας το σκορ με τον Κατσαρό στο 12’ είδε την Ερμιονίδα σε διάστημα δύο λεπτών (25’, 26’) να γυρίζει το παιχνίδι με σκόρερ τον Αποστολίδη και τελικά να γνωρίζει την ήττα έπειτα από έξι αγωνιστικές που μετρούσε μόνο νίκες και ισοπαλίες.

Οι κυανόλευκοι δεν μπόρεσαν να κλείσουν όπως θα ήθελαν το 2016 σε ένα παιχνίδι με αρκετές δυνατές μονομαχίες και με τις δύο ομάδες να τελειώνουν με 10 ποδοσφαιριστές έπειτα από τις αποβολές στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Η Δόξα δεν μπόρεσε να πιάσει τα στάνταρ απόδοσης των τελευταίων αγώνων με την Ένωση Ερμιονίδας να αποδεικνύει  γιατί βρίσκεται τόσο ψηλά στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και εκτός των δύο τερμάτων που σημείωσε και τις έδωσαν την νίκη να έχει και δοκάρι με τον Γιώργο Τριμπόνια στο πρώτο ημίχρονο.

δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected